Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slovenská hvězda lyžování Vlhová: Přítel ukázal interiér nového hnízdečka lásky!

Autor: pl

Už se to rýsuje! Petra Vlhová (28), nejlepší slovenská lyžařka, se bude s největší pravděpodobností brzy stěhovat ke svému příteli Michalu Kyselicovi, který v posledních měsících finišuje práce na novém domě. Nyní se navíc pochlubil, jak to vypadá vevnitř!

Má toho až nad hlavu. Nejen v profesním životě, ale i v osobním. Slovenská lyžařka Petra Vlhová nedávno odstartovala novou sezonu, ve které si zatím nevede vůbec špatně. Aktuálně je ve Světovém poháru na celkovém druhém místě za rivalkou Mikaelou Shiffrinovou (28). Zatímco sympatická závodnice létá kolem světa, její milovaný partner Michal dokončuje podle slovenského webu Šport24 práce na novém domě v Trenčíně.

Exteriér finišoval Kyselica na podzim, ale co vnitřek? Na tuto otázku poskytl svým sledujícím odpověď na sociální síti. „Konečně doma,“ napsal Kyselica na instagram k fotce dokončeného interiéru domu. Na co se může Vlhová v budoucnu těšit?

Tak například na podsvícené schody, knihovnu nebo krb! Jde tedy vidět, že Kyselica si dal na tvorbě nového domova skutečně záležet. Jak už bylo zmíněno, Vlhová má momentálně plné ruce práce s novým ročníkem. Až si ale najde chvilku volného času, může počítat s tím, že ji v rodné zemi čeká velmi milé překvapení.

Přítel Vlhové Michal Kyselica zrekonstruoval dům
Přítel Vlhové Michal Kyselica zrekonstruoval dům