Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Procházka si zakázal sex, ale teď… Překvapivá slova expřítelkyně!

Autor: pl

Má před sebou zápas, na jehož konci vyhlíží pás pro šampiona UFC, kterého se kvůli zranění vzdal. Jiří Procházka (31), aktuálně nejlepší český MMA zápasník, se ve slavné Madison Square Garden střetne s Alexem Pereirou (36). Pár dní zpátky navíc prozradil, že se vzdal vztahů se ženami. Před klíčovou bitvou ale jeho expřítelkyně Kamila zveřejnila překvapivý příspěvek.

I když se před rokem už podruhé rozešli, přátelské vazby zůstávají. Kamila Kordulíková, někdejší přítelkyně slavného MMA fightera Jiřího Procházky, o tom veřejnost přesvědčila na sociální síti, kam umístila překvapivý vzkaz pro českého zástupce v UFC. Toho v New Yorku čeká jeden z nejdůležitějších zápasů kariéry.

„Věřím na věc zvanou láska. Bezpodmínečná, nikdy nekončící. V našem životě máme jen jednu skutečnou. Během všech těch let jsme si prošli dobrými i špatnými časy. A děkuju ti, že jsem mohla být součástí této ,cesty skutečné legendy.´ Děkuji ti za všechno. A pamatuj, že tu pro tebe budu až do smrti," napsala Kordulíková dojemný vzkaz na instagramu, ke kterému přidala sérii společných fotek. 

„Den D je tady, předveď ten nejlepší výkon v životě. Každou buňkou svého těla věřím v tebe a tvé vítězství, můj nejlepší kamaráde. Šampion šampionů, nejlepší v lidské historii. Nemůžu na tebe být víc hrdá," dodala.

Procházka přitom před pár dny uvedl, že v současné době se vzdal vztahů se ženami. „Jakmile člověk pustí disciplínu a dá na první kolej kočku, hned dostane sekanec přes prsty,“ řekl v rozhovoru pro web iDnes.cz. Jak je ale vidět, zástupkyně něžného pohlaví na něj stále myslí.

Kamila Kordulíková zveřejnila překvapivý vzkaz, který věnovala svému expříteli Jiřímu Procházkovi
Kamila Kordulíková zveřejnila překvapivý vzkaz, který věnovala svému expříteli Jiřímu Procházkovi