Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Schick ukázal mikulášskou besídku v Leverkusenu: Hložek s Kovářem, jak je neznáte!

České trio v Leverkusenu drží pohromadě na hřišti i mimo něj. A tak se není co divit, že když dvojnásobný táta Patrik Schick (27) potřeboval vyřešit mikulášskou tradici pro své ratolesti, přispěchali na pomoc jeho parťáci Adam Hložek (21) a Matěj Kovář (23).

Schick se fotkou z mikulášské návštěvy pochlubil na svém instagramu. Jeho spoluhráče z Leverkusenu Adama Hložka (21) a Matěje Kováře (23) by ale v maskách jen tak někdo nepoznal. Útočník ale nenechal nic náhodě a v příspěvku je označil. Prvně jmenovaný šel za čerta, zatímco český gólman navlékl čepici, plnovous a chopil se role Mikuláše.

Nechyběli samozřejmě ani andělé.Ty ztvárnily přítelkyně Hložka a Kováře Veronika a Andrea. Schickovy děti, dcera Victorie (3) a syn Nicolas (2), tak měly o zábavu postaráno. Naštěstí si nikoho z nich čert »Hložan« do pekla neodnesl.

Schikova jízda

Povedená česká mikulášská besídka zřejmě vlila Schickovi pohodu do žil. Hned druhý den zpečetil gólem v závěru výhru fotbalistů Leverkusenu 3:1 nad druholigovým Paderbornem v osmifinále Německého poháru. Český reprezentační útočník se střelecky prosadil podruhé ze tří utkání po návratu z marodky. V brance se blýskl i Kovář, který za záda pustil pouze jeden gól. To Adama Hložka trenér Bayeru Alonso nechal pucovat lavičku po celý zápas.

K Schickovi zavítal Mikuláš, čert a andělé
K Schickovi zavítal Mikuláš, čert a andělé