6. prosince 2023 • 20:34

Schick nezastavuje, gól dal i v poháru. Kovář má nulu, Hložek zůstal sedět

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patrik Schick zpečetil gólem v závěru výhru fotbalistů Leverkusenu 3:1 nad druholigovým Paderbornem v osmifinále Německého poháru. Český reprezentační útočník se střelecky prosadil podruhé ze tří utkání po návratu z marodky. Bayer si ve 21. zápasu sezony připsal 19. výhru a zůstal neporažen.



Schick stejně jako v předchozích duelech v Evropské lize proti Häckenu, kdy poprvé od února skóroval, a o víkendu v bundeslize proti Dortumundu přišel na trávník v druhém poločasu.

V 75. minutě český kanonýr vystřídal střelce prvního gólu Victora Bonifaceho a dvanáct minut nato si při rychlém protiútoku ukázal Jeremiemu Frimpongovi, kam mu má dát míč, a z malého vápna zakončil.

Gólem v 87. minutě Schick definitivně zlomil odpor Paderbornu, jenž čtyři minuty předtím utkání zdramatizoval díky Sebastianu Klaasovi, který překonal Matěje Kováře v brance Leverkusenu. Třetí z Čechů v Bayeru Adam Hložek se z lavičky na trávník nedostal.

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud