Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nová láska vdovy po Demitrovi: Čím se hokejistovi podobá?

Autor: OB

Vdova po tragicky zesnulém hokejistovi Pavolu Demitrovi (†36) si našla nového nápadníka. Na Štědrý den byla Mária Demitrová (46) spatřena redaktory serveru Šport24, jak se ruku v ruce prochází se známým slovenským advokátem Peterem Bakem (49), jehož podoba s bývalým hráčem NHL se dá jen těžko přehlédnout.

Bronzový medailista z mistrovství světa zemřel před dvanácti lety při tragické nehodě týmového letadla Lokomotivu Jaroslavl, které mířilo do Minsku na utkání Kontinentální hokejové ligy. Zřítilo krátce po startu a na palubě kromě Pavola Demitry zemřelo dalších 42 lidí, včetně tří českých hokejistů.

Pro manželku bývalého reprezentanta to byl šok, se kterým se vyrovnávala velmi dlouho. Po několika letech samoty se však Mária Demitrová konečně ukázala na veřejnosti s novým partnerem, kterým je advokát Peter Bak. Pár se údajně schází už několik měsíců a tak se zdá, že půvabné brunetce je v jeho společnosti moc příjemně.

Těžko však přehlédnout jistou podobnost mezi slovenským advokátem a zesnulým hokejistou. Na první pohled je spojuje holá hlava a příliš rozdílné nejsou ani koníčky obou mužů. 

„Hodně sportuju. Jezdím na kole, chodím na túry a několikrát jsem byl v Himalájích. Zvykl jsem si alespoň jednou ročně odletět mimo civilizaci, do zemí jako jsou Indie, Nepál, Indonésie či Venezuela. Pomáhá mi to v otevírání obzorů,“ řekl Bak před pár lety v rozhovoru pro mandalive.com.

Je tedy jasné, že se půvabná brunetka nebude nudit ani se svým novým nápadníkem, který je specialistou na strategické poradenství. Problém pro advokáta, jehož kancelář sídlí v historickém centru Bratislavy, nebudou ani peníze. Za rok 2022 byl totiž v zisku více než dva miliony korun.