Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hokejista Černák koupil a předělal legendární vilu Mojsejových: Drsná reakce Nory!

Autor: OB

Jeden z nejlepších slovenských hokejistů současnosti Erik Černák (26) si našel nové hnízdečko. V košickém Pereši si koupil luxusní vilu, která dříve patřila ikonám slovenského showbyznysu, Branislavu Mojsejovi (55) a jeho bývalé manželce Noře Mojsejové (nyní Kabrhelové) (65). Ta byla nedávno dotázána deníkem Šport24.sk, jaký má názor na provedené rekonstrukce a její odpověď byla pořádně drsná.

Známý manželský pár se proslavil především díky reality show Mojsejovci, která se odehrávala v jejich košické vile. Ta byla význačná především luxusním vybavením a kýčovitými doplňky, které její bývalí majitelé milovali. Po rozpadu manželství však vila začala chátrat.

Dům si tak od manželů koupil známý slovenský podnikatel František Kabrhel, který si následně Mojsejovou vzal a své nové sídlo kompletně zrekonstruoval. Zcela změnil dispoziční řešení, které nyní nabízí k využití pět koupelen. Ani toto manželství však nevydrželo dlouho a “Versače“, jak se podnikateli a zároveň účastníkovi známé reality show říká, vilu nabídl k prodeji za půl milionu euro.

Ke koupi se po nějaké době přihlásil právě hokejista Erik Černák, který momentálně hraje za Tampu Bay Lightning. Toho vila na východě Slovenska velmi okouzlila, ale i on provedl úpravy. Z venku dům vypadá zcela jinak, došlo k výměně obložení, zesvětlení fasády a postaven byl také nový plot.

Mojsejová pak na nedávný dotaz, co si o změnách na jejím bývalém domě myslí, reagovala velmi agresivně. „Nemám s tím domem nic společného. Nepatří mi a je mi úplně jedno, co se s ním děje,“ uvedla pro Šport24.sk.

Erik Černák si koupil známou luxusní vilu
Erik Černák si koupil známou luxusní vilu