Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Exhokejista Salák si před Vánocemi šplhnul u manželky, s níž má 6 dětí: Auto pro dealera za 4 miliony

Autor: mib

Návštěvou odhalujících se sexy tanečnic si před dvěma lety nadělil pod stromeček problémy v domácnosti. Teď naopak bývalý hokejový brankář Alexander Salák (36) zabalil dárek pro svou lásku už na začátku adventu. A zabodoval!

Gólman, který v tichosti ukončil kariéru, se při angažmá ve Spartě proslavil návštěvou striptýzového podniku při vánočním večírku se spoluhráči. Paní Michaela (37) ho tehdy přijela vyzvednout a údajně mu ztropila scénu. Ale kde ty předloňské sněhy jsou…

Salákovým se poté narodilo šesté dítě a o víkendu Saša překvapil svou Michalku, tentokrát pozitivně. Pentličkou opatřil luxusní obří vůz značky Cadillac Escalade, který se prodává za téměř 4 miliony korun, a zahlásil: „Zavři oči, nekoukej se… Už!“

Mamut se nevešel

Saláková se hned pochlubila instagramového světu: „Konečně pořádnej dárek! Ideální auto pro drogový dealery a pak taky pro mámu s šesti dětma.“ Ale nevystřílel si reprezentační gólman (chytal třeba i při domácím MS 2015) všechny nápady a peníze?

„Vzhledem k tomu, že 24. prosince bývá v adventním kalendáři největší okénko, tak jsem to vzal letos obráceně. Mamut se nám totiž do baráku nevejde, navíc nebyl k dostání,“ smál se Salák.

Alexander Salák, který chytal i v NHL, vydělal dle odhadů za kariéru přes 112 milionů Kč.

Chytal i za nároďák.
Chytal i za nároďák.