Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Gáboríkova půvabná žena: Ukázala luxusní chatu!

Autor: pl

Nedávno ji koupil a už v ní stihl přivítat nový kalendářní rok. Řeč je o luxusní chatě v Donovalech na Slovensku, kterou si pořídil známý exhokejista Marián Gáborík (41). Manželka někdejší hvězdy NHL navíc odhalila, jak to uvnitř vypadá. Nutno uznat, že je to velká nádhera!

Až 24 a půl milionu korun. Na takovou částku se podle informací slovenského serveru Šport24 mohla vyšplhat cena přepychové chaty o rozloze 361 metrů čtverečních, kterou před několika měsíci koupil bývalý hokejista Marián Gáborík. Legendární forvard nezahálel a novou nemovitost začal okamžitě využívat. V chatě totiž strávil s rodinou příchod nového kalendářního roku.

A jak to vypadá uvnitř? To částečně prozradila Ivana, sympatická manželka vítěze Stanley Cupu. Konkrétně na sociálních sítích zveřejnila video, jak v chatě uklízí. Díky ní si mohli její sledující na instagramu prohlédnout, jak to vypadá v jejich ložnici. Ta je prakticky spojená s koupelnou, protože uprostřed místnosti se nachází přenádherná vana.

Nejedná se ale o jedinou krásu v interiéru stavby. Za zmínku stojí třeba i velice prostorný obývák, jehož součástí je i stylový krb. Mimo jiné najdete v chatě i biliardový stůl, který je doplněn o krásný výhled na okolí. Nechybí ani vinotéka, sauna nebo oslňující kuchyňská deska s krystaly. A co se nachází před chatou? Tak například wellness nebo vířivka, kde si mohou Marián s Ivanou krásně odpočinout.

Bývalý slovenský reprezentant myslel ale i na své děti. „Co se týče obce Donovaly, tak tam se nám líbilo především prostředí. I pro děti je to tam super, a to nejen v zimě, ale i na jaře či v létě. V zimě je tam nicméně plus v podobě velké lyžovačky. I lokalita je fajn. Od Trenčína to není daleko. Máme tam hodně přátel a známých,“ přiblížil Gáborík webu Šport24. Vypadá to tedy, že trenčínský rodák našel ideální místo na relax.

Legendární slovenský hokejista Marián Gáborík koupil chatu, která oplývá luxusem
Legendární slovenský hokejista Marián Gáborík koupil chatu, která oplývá luxusem