Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Novic Oktagonu Čečenec Dulatov: Model v kleci!

Autor: tav

V kleci rozdává tvrdé rány a kosí soupeře, na předváděcím mole zase ladnou chůzi prezentuje kousky od Versaceho. To je život MMA zápasníka Islama Dulatova (26). 

Když mu bylo devět let, rodina uprchla z Čečenska do Německa. Další zlom přišel, když jeho nejstarší ze tří bratrů Djibril (30) dostal smlouvu ve světově uznávané modelingové agentuře IMG Models. Ta si po čase všimla i ostatních sourozenců a rázem se pro Islama rozjela úplně snová kariéra modela. Zároveň ale věděl, že jeho největší vášní je MMA.

„Práce modela mi umožňuje dělat můj oblíbený sport a žít život, jaký chci,“ prozradil před pár lety. Už o víkendu se při debutu v organizaci Oktagon utká na galavečeru Oktagon 53 s Řekem Ioannisem Palaiologosem.

OKTAGON 53

Extrémně nabitý turnaj vystřelí tepovku fanoušků MMA do nebes! Představí se třeba »Inkvizitor« Brož a v jubilejním 30. zápase také »Král severu« Malach. Turnaj v Oberhausenu začíná v sobotu 10. února od 18 hodin. Akci sledujte živě na www.oktagon. tv nebo Premier Sport 4. UŽ ZA 2 DNY!

Dulatov se stal jednou z tváří Versace.
Dulatov se stal jednou z tváří Versace.