Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Obvinění šéfa šampiona Verstappena z obtěžování: Bolestivá reakce slavné manželky!

Autor: pl

Malér, který ho může stát místo šéfa jedné z nejúspěšnějších stájí Formule 1 za poslední roky. Přesně to je obvinění Christiana Hornera (50) z obtěžování. Jak na znepokojující kauzu reaguje Geri Halliwellová (51), manželka bosse ve světě motorsportu a bývalá členka hudebního uskupení Spice Girls?

Ta zpráva šokovala celý motoristický svět. Christian Horner, jeden z nejvlivnějších a nejúspěšnějších lidí v současném světě F1, byl podle nizozemského deníku De Telegraaf obviněn z obtěžování. Konkrétně ho měla obvinit jedna ze zaměstnankyň, které měl posílat nevhodné fotky. Podle německého deníku Bild to zástupci rakouského závodního týmu označili jako chování, které překračuje meze.

Jak na celou situaci reaguje manželka Geri? „Celý víkend proplakala, zatímco se starala o své děti,“ prozradil nejmenovaný zdroj britskému listu The Sun a pokračoval. „Trvá na tom, že její manžel Christian neudělal nic špatného,“ dodal o Geri, která v dobách své největší slávy používala hudební pseudonym Ginger Spice.

Na kauzu odpověděli i zástupci stáje. „Záležitost bereme nanejvýš vážně, a co možná nejdřív bude uzavřena. Vyšetřování, které již začalo, provádí externí právní specialista,“ citoval deník De Telegraaf mluvčího Red Bullu. A co na obvinění říká samotný Horner? „Tato tvrzení zcela popírám,“ řekl zahraničním médiím. Zastánce v podobě své slavné ženy má. Nyní musí doufat, že se prokáže jeho nevina.

Šéf stáje Red Bull Christian Horner čelí obvinění z obtěžování. Na fotce s manželkou Geri
Šéf stáje Red Bull Christian Horner čelí obvinění z obtěžování. Na fotce s manželkou Geri