Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Zpověď bývalé ženy sparťana Jakuba Kováře o rozpadu rodiny: Extrémně bolavé!

Autor: mib

Vzduchem létají srdíčka, tyhle cukrbliky nejsou pro diabetiky. Petra (34) se znovu zamilovala až po uši. Jen exmanžel, hokejový brankář Jakub Kovář (35), si nyní dobrovolně sedl na střídačku!

Bývalá choť opory extraligové Sparty a někdejšího reprezentanta, který má dvě bronzové medaile ze světových šampionátů (2011 a 2012), si zřejmě dala do roku 2024 předsevzetí: Už nemám co tajit! Na sociálních sítích se objevuje vedle nového muže: „Jsi můj život, moje láska, můj celý svět. Napořád… Navždy!“ vyznala se Kovářova »ex« z citů k panu Miroslavovi.

Spolu v Rusku

I kvůli tomu prasklo, že sparťanskému gólmanovi se rozpadlo manželství, z něhož vzešel sedmiletý syn. Brunetka Petra ustála Jakubovu nevěru z telecích let, kdy v Českých Budějovicích na podzim 2009 nadějný brankář svedl tehdejší manželku spoluhráče Petra Gřegořka (45) a pak i údajně partnerku Milana Gulaše (38). Kováře pak následovala do Ruska, kde postupem času na rodákovi z Písku mohly fanynky nejen oči nechat…

Ochranka celebrit

„Možná se dle mých příspěvků jevilo, že jsem bývalý vztah ukončila já, ale opak je pravdou. Opustil nás před necelými třemi lety a žije nový život se svou ruskou partnerkou,“ napsala Blesku fotografka Petra, která opět rozkvetla po boku Kovářova »náhradníka«.

Ten je dlouhá léta především na jihu Čech znám jako strážce veřejného pořádku a osobní ochranka celebrit. „Bylo to pro mě a mého syna extrémně náročné, bolestivé a stresující období. Takže nový partner je pro mě a pro mého syna doslova darem,“ svěřila se se vzpomínkami na rozpad rodiny s »Kovym « ze Sparty.