Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Těžce zraněná Vlhová leží ve špitále, ale… Dojemné gesto přítele!

Autor: pl

Operační zákrok se obešel bez komplikací, nyní má před sebou dlouhou a náročnou rekonvalescenci. Řeč je o Petře Vlhové (28), jedné z nejlepších světových lyžařek současnosti, která si v lednu přivodila zranění kolena. V těžkých dnech ale úspěšnou sportovkyni rozveselil alespoň její přítel Michal! Čím přesně?

Konec sezony. Přesně tenhle nelítostný verdikt si musela vyslechnout slovenská lyžařka Petra Vlhová poté, co ve vysoké rychlosti upadla 20. ledna v obřím slalomu během Světového poháru v Jasné a poranila si přední zkřížený vaz včetně menisku. Začátkem tohoto týdne podstoupila operaci ve Švýcarsku, konkrétně u doktora Oliviera Siegrista v Hospital du Valais v Sionu.

„Operace byla úspěšná. Petra se cítí dobře, zotavuje se podle plánu,“ uvedl její kouč Mauro Pini v oficiálním prohlášení. Poslední dny ale Vlhové chyběl po boku její milovaný přítel Michal Kyselica, který musel kvůli pracovním povinnostem opustit Petru jen několik dní po zranění. Nyní je ale vše jinak.

Jak totiž prozradil sám Michal, který se živí coby úspěšný podnikatel, tak během náročného programu si přece jen našel čas na svou půvabnou lásku. Nejdříve zveřejnil v úterý 6. února na instastories fotku z letadla, jak se blíží na letiště v Ženevě. O dva dny později pak na sociální síti ukázal dojemnou momentku, jak stojí vedle zraněné Petry, která leží na lůžku.

Že je přítomnost Michala pro olympijskou vítězku více než důležitá, dokazuje fakt, že se Vlhová ke svému příteli s úsměvem lísá. Není divu. Elitní slalomářka prožívá jedny z nejhorších dní v životě. Nyní jí je alespoň zlehčuje přítomnost jedné z nejdůležitějších osob v jejím životě.

Vlhová byla z návštěvy svého přítele štěstím bez sebe
Vlhová byla z návštěvy svého přítele štěstím bez sebe