Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Těžce zraněná lyžařka Vlhová: První slova po operaci!

Autor: pl

Měla skvěle rozjetou sezonu, ale bohužel to nevyšlo. Petra Vlhová (28), elitní slovenská lyžařka, utrpěla před více než dvěma týdny během Světového poháru v Jasné hrozivý pád, kvůli kterému musela nyní na operační sál. Co sympatická sportovkyně řekla po zákroku?

Dostala tu nejlepší lékařskou péči, jakou by si v danou chvíli snad mohla přát. Hvězdná slovenská lyžařka Petra Vlhová podstoupila na klinice ve švýcarském Sionu operaci kolena. Jak samotný zákrok dopadl? To prozradila samotná Vlhová.

„Ahoj, tak už jsem po operaci. Ještě jsem trochu unavená, ale cítím se dobře,“ zněla první slova zlaté olympioničky na sociální síti z nemocničního lůžka. „Noha už je po zákroku. Chtěla bych poděkovat hlavně panu doktorovi za skvělou práci a každému z vás, že jste mi drželi palce, takže pozdravuji,“ zamávala na konec instagramového videa zesláblá Vlhová.

Pod příspěvkem se téměř ihned po zveřejnění začala rojit slova plná podpory od jejich sledujících. Mezi ty, kteří Vlhové popřáli brzké uzdravení, patří například olympionici jako česká alpská lyžařka Martina Dubovská (31) nebo slovenský lyžař Andreas Žampa (30). Letošní ročník SP už tedy pro Vlhovou skončil, nicméně můžeme doufat, že do toho dalšího se vrátí ještě silnější.

Slovenská lyžařka Petra Vlhová poprvé promluvila po operaci
Slovenská lyžařka Petra Vlhová poprvé promluvila po operaci