Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hvězda v brance Sparty Jakub Kovář: Rozpad manželství... a už má jinou!

Autor: mib

V hokejové brance je to občas »o hubu«. Své o tom ví extraligový otloukánek Jakub Kovář (35). Ale kdo fouká sparťanské opoře bolístky?

Kovář dostal v půlce ledna pukem do krční tepny, z ledu na nosítkách jel rovnou do špitálu, a sotva se vyléčil, v pátečním souboji favoritů nejvyšší hokejové soutěže v Pardubicích (1:3) opustil brankoviště znovu. Před reprezentační pauzou jej Sparta raději pošetřila, aby se dal dohromady na vrchol sezony. Nebo aby ho někdo doma postavil na nohy, že? Ale to možná tak úplně lehce nepůjde…

Sparťanský gólman ještě v září 2022 s – dnes už podle všeho bývalou! – manželkou Petrou (34) vyprovodil synka poprvé do školy v Miroticích. Jenže fotka do rodinného alba byla pořízena v době, kdy už Kovářovi nějaký ten pátek protékal vztah skrz lapačku. Byť ani v pražském klubu na první dobrou nebylo znát, že by měl táta sedmiletého kluka problém. 

Zamiloval si Rusko

Ovšem od nového roku se Petra netají láskou k jinému muži a Jakub se podle informací Blesku těší na druhého potomka s ruskou přítelkyní, která ho chytla u srdce před třemi lety během angažmá v KHL. Dvojnásobný bronzový medailista z mistrovství světa (2011 a 2012) strávil v Rusku osm let. S výjimkou jednoho ročníku v Čerepovci byl věrný Jekatěrinburgu, který si doslova zamiloval.

„Já se vyjádřím k čemukoliv, co se týká hokeje, ale k soukromí se s dovolením vyjadřovat nebudu. Prosím, mějte pochopení, děkuji,“ vzkázal sparťan »Kovy« Blesku.

Úlet z mládí: Nevěra v šatně!

Už jednou Jakub Kovář svůj milostný život tak trochu nevychytal. Fanoušci si možná vybaví jeho úlet z podzimu roku 2009. Ještě jako nadějný junior v Českých Budějovicích nejprve svedl tehdejší manželku spoluhráče Petra Gřegořka (45) a pak měl poměr údajně i s přítelkyní Milana Gulaše (38). „Petr ho seřezal před zápasem v Liberci, a to tak, že Kovář nemohl nastoupit,“ tvrdil zdroj Blesku. Jakub přitom už chodil s Petrou, budoucí matkou prvorozeného syna.

Bývalý hokejový reprezentant Jakub Kovář vychoval s »ex« sedmiletého syna, ale láska vyprchala. Oba už mají jiné partnery
Bývalý hokejový reprezentant Jakub Kovář vychoval s »ex« sedmiletého syna, ale láska vyprchala. Oba už mají jiné partnery