Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Děsivé zranění slavné lyžařky Vlhové: Nečekaný krok přítele!

Autor: pl

Jediný moment. Tak málo stačilo k tomu, aby se slibně rozjetá sezona hvězdné lyžařky Petry Vlhové (28) rozplynula v prach. Po děsivém pádu v Jasné se dozvěděla, že půjde pod kudlu. A není to jediná špatná zpráva. Další se týká jejího milovaného přítele Michala Kyselici!

Poraněné vazy v koleni, operace a zhruba osm měsíců bez lyžování. Taková je smutná bilance pádu slovenské lyžařky Petry Vlhové, která nezvládla obří slalom v rámci Světového poháru v Jasné. Následoval přesun do nemocnice v Ružomberku, kam měl zlatou olympioničku podle informací slovenského webu Šport24 doprovodit i její přítel Michal. Právě on má ale pro svou lásku nemilou zprávu.

Musel totiž Petru opustit a vycestovat do zahraničí! Během prvních náročných dní rekonvalescence tak po boku Vlhové chybí jedna z jejích nejbližších osob. K odjezdu ho podle médií vedly pracovní povinnosti.

Kyselica úspěšně podniká, ale věnuje se i fitness trenérství či mentálnímu koučinku. Především s ním slaví v zahraničí úspěch. Nedávno třeba v Aténách vyprodal arénu posluchačům, kteří hltali každé jeho slovo. Zraněná Peťa se tak bude muset na nějakou dobu obejít bez svého partnera.

Michal Kyselica, partner zraněné lyžařky Petry Vlhové, odcestoval do zahraničí
Michal Kyselica, partner zraněné lyžařky Petry Vlhové, odcestoval do zahraničí