Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Slavná extenistka Cibulková úspěšně hubne, ale teď... Drsná slova o nadváze!

Autor: pl

Vůli ze železa. Tu má už od konce října Dominika Cibulková (34), která chce do léta zhubnout přes dvacet kilo. Plán někdejší tenistky zatím vychází na výbornou. A to tak, že si ho všimli i na Balkáně, kde si ovšem neodpustili kousavou poznámku...

Pokud to takhle půjde dál stejným tempem, bude mít hotovo ještě před plánovaným termínem. Slavná slovenská extenistka Dominika Cibulková loni ke konci října oznámila, že hodlá zhubnout dvaadvacet kilogramů za osm měsíců. Od tohoto prohlášení neuběhly zatím ani čtyři měsíce a už má dole téměř jedenáct kilo!

Famózní ztrátu přebytečných kil zaznamenali kromě Česka i jinde v zahraničí. Třeba v Srbsku, domovině legendárního tenisty Novaka Djokoviče (36). Nutno ovšem podotknout, že v zemi bývalé Jugoslávie se s Cibulkovou moc nepárali.

„Patřila mezi nejpřitažlivější tenistky, po porodu přibrala dvaadvacet kilo a nyní zářila na galavečeru,“ odkazoval srbský server Telegraf na akci Sportovec roku, kde se finalistka Australian Open 2014 třpytila už z dálky. 

Následně ale přitvrdili. „Cibulková se nějaký čas neukázala na veřejnosti. Když se ukázala naposledy, měla kvůli druhému těhotenství vážný problém s nadváhou. Sama uvedla, že po druhém dítěti si užívala kalorie a jídlo, ale začala se nesnášet. Rozhodla se tak zaměřit na své tělo,“ nedrží se v článku zpátky. Jak jde ale vidět, tvrdá dřina přináší někdejší světové čtyřce výsledky.

Jeden ze srbských webů uvedl, že slovenská tenistka Dominika Cibulková měla vážný problém s nadváhou
Jeden ze srbských webů uvedl, že slovenská tenistka Dominika Cibulková měla vážný problém s nadváhou