Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Slavná lyžařka Vlhová: Vyšla ven se šokující pravdou!

Autor: pl

To nejhorší má za sebou, ale stále ji čeká spousta práce, aby se vrátila na svahy, kde pravidelně září. Slovenská lyžařka Petra Vlhová (28) podstupuje rehabilitaci po opearaci kolena, které si zranila v lednu během Světového poháru v Jasné. Nyní ale prozradila, že hrozivé zranění nebylo přímo zapříčiněno pádem! Čím tedy?

Stačil okamžik a sen o letošním celkovém prvenství ve Světovém poháru se rozplynul. Lyžařka Petra Vlhová si 20. ledna před domácím publikem v Jasné přivodila vážné zranění kolena. Konkrétně si poranila přední křížový vaz a meniskus. Tím pro ni sezona skončila. Následovala operace ve Švýcarsku, kam za trojnásobnou účastnicí olympijských her dorazil i její milovaný partner Michal Kyselica.

Petra se rozhodla svou složitou cestu zpátky na sjezdovky zaznamenat a pro fanoušky vše dokumentuje v rámci seriálu s názvem Comeback. V první epizodě se pochopitelně rozpovídala o pádu v Jasné.

Školácká chyba

„V modré brance jsem udělala školáckou chybu a spadla jsem na vnitřní lyži. Problém byl i v tom, že jsem se snažila hned postavit. Pak se mi zachytila lyže a to způsobilo dvě prasknutí,“ prozradila důvod zranění, který tedy nespočíval v samotném pádu.

Následující týdny byly pro Vlhovou opravdu náročné. Jak ale sama nedávno zveřejnila na sociální síti, situace se už obrací k lepšímu. „Cítím se lépe, pokračujeme v rehabilitaci a koleno vypadá každým dnem čím dál tím lépe,“ napsala na instagram. Doufejme tedy, že zlatá olympionička bude na start dalšího ročníku připravena.

Vlhová má ve svém příteli velkou oporu
Vlhová má ve svém příteli velkou oporu