Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bývalá tenistka Hradecká slaví: Stala se novopečenou maminkou!

Autor: OB

Tak se konečně dočkala! Tenistka Lucie Hradecká (38) v pátek večer oznámila, že porodila své první dítě. Stříbrná olympijská medailistka uveřejnila radostnou zprávu na sociální síti.

Nejsou to ještě ani dva roky, co se pětinásobná vítězka Fed Cupu rozhodla ukončit svou bohatou kariéru. Klidu si však moc dlouho neužila. Včera totiž v pražské porodnici u Apolináře přivedla na svět svého prvního potomka, kterého čekala s fyzioterapeutem Davidem Vydrou. Ten se kromě Hradecké dříve staral také o Petru Kvitovou či Radka Štěpánka.

„A je nás doma o jednoho víc. Moc děkujeme za dokonalou a profesionální péči od začátku do konce porodnici u Apolináře a hlavně panu Prof.Mudr. Pařízkovi CSC,“ napsala šťastná maminka k fotografii, na které se společně s partnerem Davidem usmívají vedle nového člena rodiny.

Radostná novina samozřejmě neunikla ani Lucčiným bývalým kolegyním a tak hned po zveřejnění fotografie začala na svém Instagramu sbírat blahopřání. „Gratuluji,“ napsala vítězka Turnaje mistryň Laura Siegemundová, která ke své zprávě přidala obrázek nafukovacího balónku. „Moc gratuluju,“ navázala česká tenistka Jesica Malečková.

Hradecká se tak bude muset po krátkém volnu opět dostat do formy a zvyknout si na novou roli maminky. Pro rady může chodit například za svou kamarádkou Andreou Sestini Hlaváčkovou, která před necelým měsícem přivedla na svět dcerku Beu. Té udělala informace o porodu bývalé tenisové parťačky ohromnou radost. „Jen to nejlepší Luci,“ napsala Hlaváčková.