Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Konec tajností! První fotky krásek opor Sparty Krejčího a Slavie Chytila: Ukázali kočky

Autor: nem

„To je dost, že jsi mě taky jednou vyved.“ Zlehka upravená zlidovělá hláška z kultovního bijáku Slavnosti sněženek sedí na opory Sparty a Slavie a jejich kočky.

Řízný kapitán Letenských Ladislav Krejčí (24) a hvězda ofenzivy sešívaných Mojmír Chytil (24) až dosud své krásky tajili. Božskou kápli konečně při vyhlášení výsledků ankety Fotbalisty roku. Své partnerky nechali zazářit v luxusu Clarion Congress Hotelu ve Vysočanech.

»Krejda« si své soukromí střeží jako ostříž, a přitom je jeho Dominika jako doma na módních molech i při focení svého božského těla pro modelingové agentury. Rozkošná brunetka z Brna má doma ve vitríně korunku pro Miss International CZ 2023. Na fotbalovou slávu se poctivě čančala, a když Láďa dostal cenu za druhé místo, pyšně k snímku na Instagram napsala „Je to tam,“ a přidala emotikon srdíčka.

Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
Video se připravuje ...

Binec v pokoji…

Když »Mojma« přišel loni v létě do Vršovic z vísky Skalka u Prostějova, řekl Blesku: „Jsem sám.“ Ale copak to ve víru metropole jde? Nejde, a tak objektivu fotoaparátu a fanouškům představil Miladu. Půvabná blondýnka s úžasným zadečkem už od Mojmírovy mamky ví, jaký její milý je. „Mívá binec v pokoji. Nemá rád houby, ale jinak sní všechno,“ prozradila před časem Miladina »tchyně« Gabriela.

Ohlasy oceněných v anketě Fotbalista roku 2023
Video se připravuje ...

Chytilova přítelkyně Milada.
Chytilova přítelkyně Milada.