Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Sabalenková po sebevraždě přítele (†42) v luxusním hotelu: Pár hodin po tragédii trénovala?!

Autor: ljš

Trénink, noční drama s tragickým koncem a... Zase trénink. Běloruská tenisová superstar Aryna Sabalenková (25) se s hrůznou smrtí svého partnera Konstantina Kolcova (†42) vyrovnává po svém.

 

Je pondělí odpoledne. Soustředěná Aryna na kurtech v Miami Gardens buší do míčků na plánovaném tréninku. Kouč Roman Borvanov z něj postuje na instagram video a oceňuje práci nohou běloruské ranařky.

Střih! Hodiny ukazují 39 minut po půlnoci, před luxusním hotelem na Miami Beach blikají policejní majáčky a houkají hasiči. Na zemi leží v krvi bezvládné tělo, které patří Arynině lásce. Konstantin Kolcov, bývalý hráč NHL a hvězda běloruského hokeje, před pár minutami spáchal sebevraždu skokem z balkonu.

Policisté nemají pochybnosti, jak k tragédii došlo. „Podle vyšetřovatelů jde o sebevraždu, není žádné podezření na cizí zavinění," oznamují. O pár hodin později se o tragédii dozvídá celý svět.

A Sabalenková? Všichni očekávají, že se z turnaje odhlásí a bude truchlit. Její jméno opravdu nakrátko zmizí z rozpisu tréninků, ale pak přichází překvapivá zpráva. Aryna hodlá do turnaje nastoupit, jen nebude k dispozici médiím.

Odpoledne floridského času, tedy jen pár hodin po tragédii, sociální sítě zaplaví videa, která mají zachycovat její aktuální trénink. Na záběrech je tenistka celá v černém, do míčů mlatí s obvyklým zápalem, oproti pondělnímu tréninku jen skrývá tvář pod kšiltovkou. Fanoušci se rázem rozdělí na dva tábory. Jedni ji odsuzují za údajnou bezcitnost, druzí pro její způsob truchlení mají pochopení. Do turnaje má ale vstoupit až ve čtvrtek, stát se ještě může cokoli...

Konstantin Kolcov spáchal v Miami sebevraždu
Konstantin Kolcov spáchal v Miami sebevraždu