Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Slavná extenistka Cibulková: Luxusní oslava prvních narozenin dcery, ale... Proč manžel brečel?

Autor: pl

Rok. Přesně ten uběhl 19. března od momentu, kdy Dominika Cibulková (34) přivedla na svět své druhé dítě. Konkrétně dcerku Ninu, které nyní hvězdná extenistka připravila přepychovou oslavu! Navíc pozvala nejedno známé jméno a prozradila zajímavé detaily. Například proč brečel její manžel Michal Navara.

Říká se, že všechno je jednou poprvé. I narozeniny. Své první oslavila Nina, dcerka bývalé hvězdné tenistky Dominiky Cibulkové, která pro svůj milovaný uzlíček štěstí připravila luxusní oslavu! Na první pohled byste ale rozhodně nepoznali, že se jedná o dětské narozeniny. „Oslava Ninky se nese v duchu prvního roku,“ řekla Cibulková s úsměvem pro web Top Fashion.

„Já jsem už dávno předtím měla jasnou představu o tom, jak chci, aby ta oslava vypadala, a v jakém má být stylu. Dopředu upozorňuji, že to vůbec nebude vypadat jako dětská oslava. Byl to záměr,“ doplnila někdejší světová čtyřka před narozeninami dcerky. A kde se vlastně narozeninová party konala?

Cibulková si pro výjimečný den vybrala komplex Mlynica, který se nachází v bratislavské čtvrti Trnávka. Jako první dorazila právě slavná sportovkyně společně se svým manželem Michalem, oslavenkyní Ninou, jejím bratříčkem Kubou a rodičemi Cibulkové Katarínou a Milanem. Kromě hlavního osazenstva dorazili podle slovenského serveru Šport24 i známí hosté. Jmenovitě například jeden z nejlepších slovenských stylistů Andrej Kusalík nebo herečka Zuzana Kubovčíková Šebová.

Manželovy slzy

Jedna z nejlepších slovenských tenistek v historii mimo jiné prozradila, že oslavu plánovala čtvrt roku! „Přiznám se, že když takovou oslavu pořádám, téměř nikdo neví, jak bude vypadat. Dokonce ani můj manžel to nevěděl. Když Michal přišel a uviděl ji, tak se až rozplakal, jak byla krásná," pověděla Cibulková pro Šport24.

A jak si narozeniny užila samotná oslavenkyně? „Když Ninka přišla na oslavu, nejdřív si zdřímla, protože to byl její čas. Vůbec jí nevadilo, že hraje hudba. Myslím si, že se jí to moc líbilo. Také jsme spolu tančili a všichni ji nosili v náručí jako správnou oslavenkyni," prozradila Dominika. „Celkově si myslím, že jsme všichni prožili moc krásný den a užili si ho. Právě pro takové příležitosti ráda dělám takové oslavy, kde se všichni sejdeme. Rodina a přátelé," dodala Cibulková závěrem.

Dominika se fotkami z oslavy narozenin pochlubila na sociálních sítích. Fanoušci žasli nad tím, jak skvěle na párty vypadala
Dominika se fotkami z oslavy narozenin pochlubila na sociálních sítích. Fanoušci žasli nad tím, jak skvěle na párty vypadala