Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Slavná extenistka Cibulková zářila: Oslnila postavou i šperky!

Autor: pl

Nedávno uběhlo už čtvrt roku od momentu, kdy se Dominika Cibulková (34) rozhodla pro razantní změnu ve svém životě. Někdejší skvělá tenistka se rozhodla výrazně zhubnout. S dílčím výsledkem se pochlubila v okouzlujících šatech na akci Sportovec roku. Postava ale nebyla to jediné, čím ohromila veřejnost.

Do sportovního důchodu sice odešla před více než čtyřmi lety, ovšem stále budí pozornost už jen svou přítomností. Jak informoval slovenský web Šport24, slovenská extenistka Dominika Cibulková zavítala na galavečer Sportovec roku, který se konal v Opeře Slovenského národního divadla, jenž sídlí v Bratislavě. Nedorazila ovšem sama.

Po boku měla nejen svého milujícího manžela Michala Navaru, ale také svou maminku Katarínu (62) a stylistu Andreje Kusalíka. Lidé si na Dominice mohli ihned povšimnout výrazné změny. Tím je štíhlejší postava, za kterou může být vděčná přísné dietě, kterou drží od konce loňského října. „Domi se pomalu, ale jistě vrací," napsala na instastories k fotce v šatech. Nejednalo se ale o jedinou záležitost, kterou Cibulková ohromila okolí.

Kromě toho měla na sobě hned několik nádherných šperků v podobě třpytivých prstýnků či oslnivých náušnic. Doplňky se tak skvěle hodily k samotným šatům, které rovněž oplývaly blyštivostí. Na sportovním červeném koberci tedy skutečně zazářila. Dokáže nyní splnit výzvu a zhubnout celkem 22 kilogramů za osm měsíců? Ke konci ledna hlásila, že je dole už 10,5 kilo. Nakročeno má výborně.

Cibulková se během slavnostního večera pochlubila štíhlejší postavou
Cibulková se během slavnostního večera pochlubila štíhlejší postavou