Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Slovenská tenistka Cibulková miluje luxusní život: Její manžel se však bojí o peníze!

Autor: OB

Bývalá světová čtyřka Dominika Cibulková (34) je známá svou láskou k luxusnímu oblečení a drahým šperkům. Svou závislost nedávno ukázala i na předávání cen pro Sportovce roku, kde patřila k největším hvězdám. Její manžel Michal Navara (38) z toho ale nejspíš moc velkou radost nemá a svou milou se snaží krotit. Ta si z něj však nyní udělala srandu vtipnou koláží.

Vítězka Turnaje mistryň si za svou úspěšnou kariéru přišla na pořádné jmění. Jen z prize money se její účet rozrostl o více než 200 milionů korun a tak je jasné, že si chce tenistka své těžce vydělané peníze pořádně užít.

Nedávno na Instagramu sdílela fotografie z dámské jízdy, kterou si v Praze užívala po boku svých kamarádek. Kromě luxusního ubytování v hotelu Four Seasons tenistka zaujala také svými šperky. Pravou ruku jí totiž zdobily dvoje hodinky a diamantový prsten, jejichž hodnota byla v řádech několika milionů korun.

Podobný život však nejspíš není blízký jejímu manželovi Michalu Navarovi. Ten se evidentně bojí o rodinné finance a ve společném žití tak zastává pozici Strýčka Skrblíka. Cibulková si ale z jeho starostí nedělá těžkou hlavu a svého milého se rozhodla trochu poškádlit.

„Můj muž, strachující se o naše finance. Ahoj, Míšo Navaro,“ stálo u fotografie, na které je jeden pes ověšený drahými šperky a ten druhý na něj jen smutně kouká.

Kterého psa představuje finalistka Australian Open z roku 2014 a kterého její manžel je asi všem fanouškům jasné. Nutno ale dodat, že díky úspěšné kariéře si může slovenská tenistka svůj nákladný život hradit ze své kasičky. Je však vždy dobré, aby jeden z páru přebral roli zodpovědného hlídače, který se bude starat o rodinné bohatství.

Dominika Cibulková si vystřelila ze svého manžela
Dominika Cibulková si vystřelila ze svého manžela