Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Brankářka anglické fotbalové reprezentace šokovala fanoušky: Prodělala mrtvici!

Autor: OB

Anglická reprezentantka Ellie Roebucková (24) tuto sezónu neodehrála jediný zápas a spousta fanoušků se ptala, co se s mladou brankářkou děje. Ta se však nyní rozhodla, že celou věc uvede na pravou míru a na sociálních sítích sdílela velmi emotivní vyjádření, které širokou veřejnost pořádně překvapilo. Fotbalistka totiž prodělala mozkovou mrtvici.

Do svého posledního zápasu Roebucková nastoupila v květnu minulého roku. Odchytala však pouhých 42 minut a ze hřiště musela odejít kvůli červené kartě. Od té doby se už v brance neukázala a kolem jejího jména se tak postupně začaly šířit nejrůznější spekulace. Nyní však fotbalistka, oblékající dres Manchesteru City, odhalila bolestivou pravdu.

„Nějakou dobu jsem se necítila dobře a podstoupila jsem několik vyšetření. Z nich nakonec bohužel vyplynulo, že jsem utrpěla mrtvici levého týlního laloku. Naštěstí však nemám trvale poškozený mozek ani funkci zraku,“ prozradila Roebucková a zároveň potvrdila, že je na dobré cestě k uzdravení.

„Mám za sebou mnoho týdnů následných testů a vyšetření u specialistů. Je skvělé být znovu s děvčaty, pracovat na rehabilitaci a hlavně se cítit zase jako normální Ellie. Bylo to opravdu těžké období, ale s podporou mé rodiny jsem nyní opravdu pozitivní a těším se na svůj návrat na hřiště,“ dodala anglická brankářka, která v roce 2022 zdvihla nad hlavu trofej pro vítězku Mistrovství Evropy.

Roebucková šokovala fanoušky emotivním vyjádřením
Roebucková šokovala fanoušky emotivním vyjádřením