Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Šla Kurnikovová od Iglesiase? Slavný zpěvák reaguje na fámy dojemným gestem!

Autor: pl

Nepatří zrovna mezi ty, kteří by svým vztahem plnili titulky novinových článků. Bývalá tenistka Anna Kurnikovová (42) a populární zpěvák Enrique Iglesias (48) si své soukromí hlídají. Nyní ale vyplula na povrch spekulace, že se rozešli. To Iglesias rázně popřel dojemným gestem. Co přesně udělal?

Více než dvacet let. Tak dlouho už spolu slavná extenistka Anna Kurnikovová a popový zpěvák Enrique Iglesias tvoří pár. Spolu mají tři děti, dvojčata Lucy a Nicholase (6) a dceru Mary (4), ale stále není jasné, jestli se vzali. Nyní se začalo spekulovat o jejich odloučení. Na to ale Iglesias okamžitě zareagoval.

Na sociální síti totiž sdílel video, na kterém je sestřih zamilovaných okamžiků hvězdného páru. Konkrétně se jedná o sestřih několika objetí, něžných pohledů a polibků. K tomu ještě Iglesias přidal emotikony srdce a modlících se rukou, což značí, že jsou s Kurnikovovou stále spolu.

„Nikdy jsem si nemyslel, že na manželství záleží. Možná je to tím, že se mí rodiče rozvedli, ale nemyslím si, že člověk někoho miluje víc jen kvůli cáru papíru. Anna a já se navzájem respektujeme a milujeme, máme k tomu druhého vzájemné porozumění,“ citoval Iglesiase ruský web kp.ru. Snad je tedy u nich doma vše v pořádku.

Iglesias vyvrátil fámy o rozchodu se slavnou bývalou tenistkou Annou Kurnikovovou dojemným gestem
Iglesias vyvrátil fámy o rozchodu se slavnou bývalou tenistkou Annou Kurnikovovou dojemným gestem