Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Reprezentant Vavro a influencerka Peková: Oznámili rozchod!

Autor: pl

Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně. Tato slova by si mohl vzít k srdci aktuálně fotbalista Denis Vavro (27), který nedávno oznámil smutnou novinu. Jeho vztah s půvabnou fotbalovou vlogerkou Šárkou Pekovou totiž skončil!

S informací o rozchodu přišel slovenský web Nový Čas. „Je to pravda. Víc k tomu nemám co říct a nebudu se k tomu dále vyjadřovat,“ řekl stroze reprezentant slovenského výběru pro zmiňovaný server.

O rozchodu promluvila i Peková. „Mohu potvrdit, že jsme se rozešli. Důvody ale nechci zveřejňovat. Je to naše soukromá věc. Denisovi nicméně přeji v kariéře jen to nejlepší,“ nechala se slyšet Peková. Pár spolu tvořili téměř dva roky. O jejich vztahu se mluvilo zejména loni v srpnu, kdy se influencerka stala terčem vulgarit sparťanských fanoušků během zápasu 3. předkola Ligy mistrů, které Letenští sehráli proti Vavrově Kodani. 

Utajená romance

Svůj vztah přiznali až po několika měsících randění. „Ze začátku jsme s tím nechtěli chodit na veřejnost, ale teď už mohu prozradit, že s Denisem prožíváme intenzivní vztah a jsme zamilovaní. Trvá to asi dva měsíce,“ citoval Nový Čas slova Pekové ze začátku roku 2022. Nyní už je ale vše jinak a po velké lásce už zůstaly jen vzpomínky na minulost.

Fotbalová vlogerka Šárka Peková (druhá zleva) už se slovenským reprezentantem Vavrem nechodí
Fotbalová vlogerka Šárka Peková (druhá zleva) už se slovenským reprezentantem Vavrem nechodí