Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Bývalé tenistky Šafářová a Hlaváčková: Silvestrovská jízda na horách!

Autor: pl

To byla párty! Zatímco Vánoce strávila bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) v Praze, rok 2024 přivítala spolu s Lucií Šafářovou (36) na podstatně klidnějším místě. Obě sportovkyně se spolu s rodinami vypravily na hory, kde se především děti nemohly nabážit sněhové nadílky.

Bylo pořádně veselo! Bývalé tenistky Lucie Šafářová a Andrea Sestini Hlaváčková toho mají mnoho společného. Obě už například pověsily kariéru na hřebík a věnují se především svým rodinám, které si podle všeho velmi rozumí. Konec starého roku a příchod toho nového se proto rozhodly strávit spolu na horách. 

Lucie dorazila spolu s manželem a bývalým hokejistou Tomáš Plekancem (41) a dětmi Leontýnkou (4) a Oliverem (1). Andrea, která momentálně čeká své druhé miminko, pak přijela v doprovodu svého muže Fabrizia (42) a dcerky Isabelly (4). A rodiny na horách rozhodně neseděly se založenýma rukama! 

Tenistky se na sociálních sítích pochlubily zábavným rodičovským videem, na kterém tatínkové sjíždí s dcerkami kopec na bobech. Stroj Tomáše Plekance ale postrádal dostatečný odpich a tak na pomoc přiběhla Lucie, která s malým synem na hrudi zkoušela svůj tým roztlačit.

„Oni se nevzdávají. Jeden za všechny, všichni za jednoho,“ napsala Sestini Hlaváčková k videu na instagramu se smějícím se emotikonem. „Nějak to nejelo," připsala Šafářová k záběrům na instatories se smíchem. Z obsahu na sociálních sítích je ale také zřejmé, že její dcera Leontýnka si s Isabellkou velmi rozumí. 

Ve středu pak Andrea ukázala na sociálních sítích odjezd na sněžném skútru, který kromě její rodinky táhl také všechna zavazadla. Teď už tak evidentně všechny účastníky zájezdu čeká návrat zpátky do všedních dnů...

Bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková zdokumentovala svého manžela a dcerku během jízdy na bobech. Společně s nimi vyrazili i Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem
Bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková zdokumentovala svého manžela a dcerku během jízdy na bobech. Společně s nimi vyrazili i Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem