Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lucie Šafářová vyrazila s rodinou k moři: Plekanec za Tarzana!

Autor: OB

Ze zimy rovnou do tepla! Nový rok přivítala Lucie Šafářová (36) se svými dětmi a manželem Tomášem Plekancem (41) na horách, kde jim dělala společnost bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) se svou rodinou. Chladného počasí si ale nejspíš užili dosyta a tak se rozhodli i s dětmi vyrazit za sluníčkem.

Tomáš Plekanec ukončil aktivní kariéru na podzim minulého roku. Úplně bez hokeje ale moc dlouho nezůstal. Pár dní po tomto nečekaném kroku kývl na roli asistenta trenéra českého národního týmu. Volna si tedy moc neužil a tak se společně s manželkou Lucií rozhodl k moři vycestovat až nyní.

Bývalá tenistka na instagramu sdílela fotografie z nádherné písečné pláže, kde si s rodinou užívá zasloužený odpočinek. Její manžel a bývalý hráč Montrealu Canadiens ale moc dlouho sedět nevydržel a rozhodl se, že se místo koupání bude učit lézt po stromech. „Tak nevím, proč Tomáš objímá na dovolené palmu a ne mě,“ napsala z legrace Šafářová k videu, na kterém si Tomáš hraje na Tarzana.

Jinak to ale vypadá, že si obě legendy českého sportu společné volné chvilky užívají a můžeme doufat, že po návratu do České republiky přenese Tomáš Plekanec dobrou náladu i na své svěřence, které v květnu čeká domácí mistrovství světa.

Tomáš Plekanec si s manželkou Lucií Šafářovou užívá u moře
Tomáš Plekanec si s manželkou Lucií Šafářovou užívá u moře