Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dcera Lucie Šafářové poctivě trénuje: V garáži si vylepšila osobák!

Autor: OB

Přestože čtyřnásobná fedcupová vítězka Lucie Šafářová (36) ukončila kariéru před více než čtyřmi lety, k tenisovým kurtům se asi brzy zase vrátí. Tentokrát ovšem v trochu jiné roli. Na sociálních sítích totiž své fanoušky nepřestává šokovat šikovností své dcerky Leontýnky (4), která se s raketou už v útlém věku umí pořádně ohánět. Tentokrát si navíc vylepšila osobní rekord, který je na takhle malou holčičku úctyhodný! 

Bývalá tenisová hvězda se společně s manželem Tomášem Plekancem a svými dětmi, před pár dny vrátila z exotické dovolené na Maledivách. Po odpočinku na rozpálených plážích a koupání v azurovém moři, muselo být momentální počasí v Česku pro čtyřčlennou rodinu šok.

Podmínky v srdci Evropy nejsou vhodné ani k venkovnímu trénování a tak musela dcera pětinásobné grandslamové vítězky své tenisové dovednosti cvičit v garáži po boku svého dědy.

„Špatné počasí dědu nerozhodí,“ napsala Šafářová k videu, na kterém si Leontýnka pinká o zeď s dědečkem. Ten jí v průběhu cvičení nijak nešetřil a za její předvedený výkon zněly z jeho úst pouze slova chvály. Klobouk musela smeknout také maminka Lucie.

Po vyhraném singlu se čtyřletá Leontýnka ještě rozhodla vylepšit svůj osobní rekord v počtu míčků odehraných o zeď, navíc v zimním obutí, které ji pohyb neusnadňovalo. „I v garáži jde mít osobák. Na botách nezáleží,“ komentovala bronzová olympijská medailistka snahu své dcery, které dědeček pomáhal s počítáním.

Rekordní šňůra se nakonec zastavila na čísle dvacet čtyři a po obdržené gratulaci od svého zkušeného parťáka se tenisová naděje rozhodla trénink ukončit. Je si totiž nejspíše vědoma toho, že za úspěchem nestojí pouze dřina, ale také zábava a pořádný odpočinek.

Rodinka se nedávno vrátila z dovolené na Maledivách
Rodinka se nedávno vrátila z dovolené na Maledivách