Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šafářová vzala Plekance na kurt: Kdo prohrál sázku?

I když už ve světě tenisu nepůsobí coby profesionálka, na oblíbený sport nezanevřela. Lucie Šafářová (36), bývalá elitní hráčka, vyzvala na kurtu svého milovaného manžela a exhokejistu Tomáše Plekance (41). Na poraženého navíc čekal trest za prohranou sázku. Kdo zvítězil?

Ve zdravém těle zdravý duch. Přesně tímhle heslem se řídí bývalí profesionální sportovci Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec, kteří se ke konci pracovního týdne rozhodli, že si dají do těla na tenisovém kurtu. Jak jim to šlo?

Zhruba tak, jak by se dalo očekávat. Někdejší světová pětka svého manžela porazila, čímž zároveň vyhrála sázku. Jaký trest tedy musel Plekanec podstoupit? To zdokumentovala samotná „Šafina“, která se záběry pochlubila na sociální síti.

„A pořádně,“ vzkázala Lucka exhokejistovi Montrealu či Toronta na instastories, zatímco se její milovaný sunul k zemi. Situace ale neprobíhala podle představ Šafářové, což dala hned najevo. „No počkej. Tak tady tohle se vůbec nepočítá. To zkoušej na někoho jiného,“ reagovala se smíchem na Plekancův pokus o zjednodušenou verzi kliků, kdy exreprezentant neměl natažené nohy, ale naopak se jeho kolena dotýkala země.

„Ty bys měl ještě dělat kliky s tlesknutím. Dělej, nepodváděj,“ dodala Šafářová k vtipné situaci. Nebyla to ale pouze kritika, která ve videu zazněla. Lucka měla pro Tomáše i slova uznání. „Jako nebyl špatný, ale vítěz je vítěz,“ prohlásila na závěr dvojnásobná maminka. Plekanec to pak ještě nezapomněl okomentovat na svém profilu: „Happy wife, happy life," napsal k videu anglické rčení, které lze přeložit jako »šťastná manželka, šťastný život«.

Plekanec prohrál tenisové klání se svou ženou Lucií Šafářovou. Za trest musel dělat kliky
Plekanec prohrál tenisové klání se svou ženou Lucií Šafářovou. Za trest musel dělat kliky