Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Partnerka hokejisty Simona překvapila fanoušky: Čekají miminko!

Autor: OB

Letošní playoff Dominiku Simonovi (29) moc nevyšlo. Ve vyřazovací části si v dresu Českých Budějovic nepřipsal jediný gól a jeho tým se po neúspěšném tažení proti Třinci loučil se sezonou už ve čtvrtfinále. Český útočník má však přes to důvod k radosti. Jeho partnerka Adéla Rambousková totiž prozradila veselou novinu!

„Čekáme miminko,“ napsala na svůj Instagram nadšená Adéla, která k příspěvku přidala fotografii ultrazvuku a samozřejmě nezapomněla označit budoucího tatínka Dominika Simona. Pro pár to bude rodičovská premiéra.

K radostné novině se okamžitě vyjádřila také řada známých jmen. „Gratuluji,“ napsal sparťan Vladimír Sobotka, kterému sezónu ukončili, stejně jako Simonovi, třinečtí Oceláři. „Oběma vám gratuluji,“ přidala manželka hráče Tampy Bay Conora Shearyho. Beze slova pak zůstaly zkušené maminky Sylvia Řepíková a Michaela Saláková, které Adéle poslaly několik srdíček.

Dominik Simon se do Česka vrátil před dvěma lety, když se po sedmi sezónách rozhodl opustit Spojené státy a obléct si dres Sparty, ve které kdysi začínal svou hvězdnou kariéru. V pražském celku však vydržel pouze rok a po nevydařené sezóně se stěhoval do Českých Budějovic. Bývalý hráč Pittsburghu či Calgary nastupoval také za národní tým.

Dominik Simon se snoubenkou Adélou očekávají nový přírůstek do rodiny
Dominik Simon se snoubenkou Adélou očekávají nový přírůstek do rodiny