Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Láska třineckého kapitána Vrány zuří nad praktikami Sparty: Šikana!

Autor: pl

Povedlo se jim něco neuvěřitelného! Hokejisté Třince otočili semifinálovou sérii proti Spartě z 0:3 na 4:3. Unikátní triumf ale doprovázela kaňka v podobě zákeřných zákroků na adresu třineckého kapitána Petra Vrány (39), na které upozornila jeho přítelkyně a oštěpařka Nikola Ogrodníková (33).

Boj o každý centimetr ledu. Tahle fráze přesně vystihuje nejen sedmý duel mezi Spartou a Třincem, ale i celou semifinálovou sérii. Někdy to ale hráči s horlivostí přeháněli. Jako třeba útočník Vladimír Sobotka, který pořádně potrápil kapitána Ocelářů Petra Vránu. O co přesně šlo?

Třinecký lídr spadl v souboji před brankou Sparty, načež se snažil ihned zvednout. V tom mu ale opakovaně bránil právě Sobotka, který nejenže stál přímo nad ležícím soupeřem, ale také si neodpustil pár šťouchanců. Z videa to navíc vypadá, že Vránovi řekl s největší pravděpodobností několik nevybíravých poznámek. Ke konci minisouboje ještě nezapomněl svého zvedajícího se konkurenta postrčit.

Video se objevilo na oficiálním tiktokovém účtu Tipsport extraligy, kterého si mimo jiné všimla i oštěpařka Nikola Ogrodníková, partnerka zmiňovaného Vrány. „Šikana,“ stálo u videa, které sdílela Ogrodníková na instastories. Sama Vránova láska sice k videu nic nenapsala, ale je jasné, že radost ze Sobotkova počínání rozhodně neměla. Ani tento incident jí ale s největší pravděpodobností nezkazí celkovou radost z přítelova postupu do dalšího finále.

ONLINE reportáž Pardubice - Třinec sledujte ZDE >>

Oštěpařka Nikola Ogrodníková upozornila na nevybíravé chování sparťanského útočníka Vladimíra Sobotky vůči jejímu příteli
Oštěpařka Nikola Ogrodníková upozornila na nevybíravé chování sparťanského útočníka Vladimíra Sobotky vůči jejímu příteli