Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Salákovi v exotickém ráji: Z Bali museli utéct!

Autor: OB

Nevšední zážitek na exotické dovolené má za sebou rodina bývalého hokejového brankáře Alexandera Saláka (37). Ten byl se svými dětmi a manželkou Michaelou Salákovou (37) téměř měsíc na Bali, odkud však nyní museli urychleně pryč. Co přesně je k tomu dohnalo?

Na Bali toho Salákovi prožili opravdu hodně. Od těch příjemných zážitků, jakými bylo nádherné počasí, skvělé jídlo a nový kočičí kamarád, až po ty méně příjemné, za kterými stáli hluční puberťáci poblíž jejich bydlení. Nejtěžší chvíle si ale v exotickém ráji prožila Michaela, které bohužel v průběhu dovolené zemřela v Česku babička.

Početná rodinka už ale na Bali není, ačkoliv evidentně délku pobytu původně zamýšlela jinak. „Tak čau Bali. Aneb když zjistíš, že ti skončilo vízum, tak musíš skočit do prvního letadla a uletět. Klasika,“ napsala Michaela k fotografii, na které je se spícím Marvínkem. Jediný člen této party, který si celý chaos užíval, byl malý Benjamin Hugo. Ten si velice oblíbil cestování letadlem a neplánovaný přesun mu vykouzlil upřímný úsměv na tváři.

A kam vlastně Saša Salák se svou rodinou cestou z Bali zavítal? První kroky vedly do Singapuru, kam byl nejspíš pro tuto partičku přelet nejjednodušší. Ani tam však celá stresová situace neskončila. Michaela totiž v jednom z  hotelů zabookovala velký pokoj, aby měl každý své vlastní místo a mohl se po této strastiplné cestě pohodlně vyspat.

Bohužel, chvilkovou úlevu, že už je snad konečně všechno v pořádku rychle vystřídalo další zklamání. Po příchodu na pokoj na ně totiž čekala pouze jedna postel. „Bookuju hotel, velkej pokoj, ať všichni máme svou postel, nebo aspoň její část. Paní recepční nás vítá a říká, že nám udělají upgrade na nejlepší pokoj, takže mám radost. Po příchodu tam na nás čekala jedna postel. To moc velký upgrade není. No nic, jdu spát,“ napsala k fotografii »luxusního« pokoje unavená Míša.

Jedinou postel tak nakonec využily děti. Tatínek Saša skončil na přistýlce. „Není nad to zaplatit až 1600 dolarů a spát na přistýlce. A pod tím hadrem, co spal, byla kosa a ta sedačka měla délku tak 170cm,“ smála se šestinásobná maminka u fotografie svého manželka, na které se krčí na krátkém gauči.

Ačkoliv tedy museli Salákovi na Bali rychle sbalit kufry, zážitků si evidentně z této dovolené odvezou požehnaně. A to je ještě od Prahy dělí dost dlouhá cesta...

Salákovým vypršelo vízum a museli z Bali urychleně odcestovat
Salákovým vypršelo vízum a museli z Bali urychleně odcestovat