Miroslav Horák
29. února 2024 • 04:50

Hráči, kteří mohou změnit dres: Rušno kolem Furcha. O koho je zájem z NHL?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestliže extraliga míří do finiše, pak vězte, že do cílové rovinky pádí i spousta jednání ohledně nových působišť extraligových hráčů. To samé platí i pro trenéry a další lidi z managementu. Nejde jen o přesuny v rámci elitní domácí soutěže, řeší se odchody ven i transfery opačným směrem. Deník Sport a web iSport.cz nabízejí letmý pohled do zákulisí, kde se pečou nové dohody.



Šimek má blízko domů: Sparta? Liberec?

Po sedmi letech v zámoří se pracuje na návratu Radima Šimka do extraligy. Nejvíc se hovoří o Spartě a Liberci. Jednatřicetiletý bek krájí poslední rok kontraktu u San Jose Sharks, ovšem zatím celý jej tráví na farmě v týmu Barracudy (4+12 v 39 zápasech), kde se v průběhu sezony stal kapitánem. Do Kalifornie se boleslavský rodák vydal před sedmi roky, v NHL mu dali čuchnout k 209 partiím, ale nikdy neodehrál kompletní sezonu, maximem je 48 duelů v ročníku 2019/20. Šimek v organizaci bojoval o pozici i se zraněními. V létě podle informací iSport.cz zvedne kotvy směr Česko.

7+22

Tolik gólů a asistencí Radim Šimek nashromáždil během 5 sezon v NHL

Kalous by měl manažersky posílit štáb Varů

Pozici sportovního manažera karlovarské Energie by měl nově obsadit Jiří Kalous, stávající asistent trenéra Radima Rulíka u národního mužstva. Na západě Čech nutně potřebují najít člověka, odpovědného za transferovou politiku, do této doby se dělila mezi trenéry…

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud