Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slovenská Miss zazářila na prestižní soutěži kulturistů

Autor: INT, val

Finalistka soutěže Miss Universe 2009, Slovenka Eva Martinková (18) se při první účasti na slavné soutěži Mr.Olympia hned probojovala mezi nejlepších 20. Navíc jako vůbec nejmladší soutěžící v historii!

Arnold Schwarzeneger vyhrál 7 titulů na prestižní soutěži v kulturistice Mr.Olympia a načal tak svoji úspěšnou filmovou kariéru.

Krásná a půvabná Eva Martinková zažívá nádherné období. Po finále Miss Universe dosáhla na úspěch i ve světě sportu. Jako vůbec první Slovenka se zůčastnila nejslavnější soutěže kulturistiky a fitness na světě Mr.Olympia a navíc ve svých teprve osmnácti letech postoupila mezi dvacetičlenou elitní skupinu.

"Olympia je vrchol kulturistiky na americkém území. Organizace, zájem a samozřejmě i konkurence mě nesmírně uchvátili," přiznala slovenská kráska.

Finalistka Miss Universe SR 2009 Eva Martinková
Finalistka Miss Universe SR 2009 Eva Martinková

Slovenka se okamžitě stala středem pozornosti amerických diváků. Úplně vedle z ní byl dokonce i hollywoodský herec a světoznámý wrestler Hulk Hogan, který sexy Martinkové okamžitě nabídl ruku ke spolupráci.

"Je to velmi sympatický člověk a velký profesionál. Absolovali jsme spolu pracovní oběd, podepsala jsem s ním smlouvu a v dohledné době bych se měla stát tváří značky jedné z jeho firem. Bude se to konat v Los Angeles, takže jsem ráda, že se do Ameriky opět vrátím," řekla ambiciózní sportovkyně!