Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Button: Přítelkyně na něj kašle, chybí mu sex

Autor: Blesk

V neděli se mu splnil životní sen. Pilot Jenson Button (29) se stal mistrem
světa F1. Radost z fantastického úspěchu však postupně vystřídal
smutek. Britskému jezdci se totiž strašně stýská po jeho lásce, modelce
Jessice Michibatě (25).

Místo toho, aby se Jessica věnovala Buttonovi a radovala se s ním z vítězství, raději fotí katalog spodního prádla v Japonsku.

Button je na partnerce totálně závislý. Schází mu sex. Není chvilky, aby na ni nemyslel. Krásná Jessika bývalého lamače dívčích srdcí zkrotila.

„Pokaždé, když s Jessicou mluvím, říkám jí, zlato, vykašli se sakra už na tu tvoji práci a buď jen se mnou. Chci tě mít neustále u sebe,“ prozradil tesknící šampion Button.

Šťastný Jenson Button po výhře v Monaku.
Šťastný Jenson Button po výhře v Monaku.

Svoji milou však neuvidí Jenson ani dnes v den jejích pětadvacátých narozenin. Krásná brunetka Michibata se totiž pilně ponořila do roboty v rodném Japonsku, kde je hlavní tváří nového katalogu spodního prádla.

„Chápu, že má také hodně práce, ale strašně se mi po ní stýská. Naštěstí se v pátek ale konečně uvidíme, protože za mnou přiletí do Dubaje. Už se nemohu dočkat,“ těší se Button, který Jessice dennodenně několikrát volá.

„Když ji teď nemůžu vidět, chci s ní alespoň mluvit a podělit se takhle o moji radost z titulu,“ řekl čerstvý mistr světa formule 1.