3. března 2017 • 10:41

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Liberec zabere, Spartu spasí Néstor

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová fantasy hra je už v plném proudu! Sazka Fantasy se rozrůstá o ePojisteni.cz ligu, kterou si můžete zahrát ve třech turnajích o ceny v hodnotě 10 tisíc korun a spoustu Tokenů. Jeden turnaj jsme vypsali pro fanoušky Sparty, ve kterém si můžou zasoutěžit o lístky na zápas Sparta - Zlín a dresy podepsané od hráčů klubu z Letné. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 19. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Teplice - Jihlava

Teplice - JihlavaFoto Sport

V Jihlavě bylo tento týden veselo, neboť Vysočina zvládla v minulém kole veledůležitý zápas s Hradcem a vyhrála 3:1. V dalším kole se ale v zápase Jihlavy příliš branek nedá očekávat. Teplice doma neinkasují, jen Plzeň, Slavia a Liberec dostaly na svém stadionu méně branek. Jenže žlutým se nedaří ani na druhé straně hřiště, proto moc gólů neočekáváme. A protože Jihlava ještě venku nevyhrála, vsadili bychom především na pevnou domácí obranu včele s brankářem Tomášem Grigarem (7,8 milionů).

Slovácko - Brno

Slovácko - BrnoFoto Sport

Hosté z Brna zachraňují nepovedený podzim a pomalu se odlepují ze spodního patra tabulky. Zbrojovka si poradila s Libercem a formu bude chtít potvrdit na Slovácku. Domácí čekají na úvodní jarní branku. Očekáváme, že oba týmy se gólově prosadí, proto bychom vsadili na ofenzivní lídry. Na straně domácích se nám líbí výkony Benjamina Tettetha (8 milionů), u hostů válí veterán Pavel Zavadil (9,5 milionů) a střelecky se probudil Jakub Řezníček (9,5 milionů).

Jablonec - Bohemians 1905

Jablonec - BohemiansFoto Sport

Jablonec na Bohemians doma umí. Z 13 zápasů jen dva prohrál. Navíc Klokani nejsou v kdovíjaké pohodě, na jaře ještě nedali gól a absence střelce je až příliš viditelná. Domácí Baumit je po výprasku Spartě v euforii. Jaroslav Zelený (8,8 milionů) má potenciál jak na čisté konto, tak i na body z útoku. Zaboduje i Jaroslav Diviš (8 milionů).

Hradec - Mladá Boleslav

Hradec - Mladá BoleslavFoto Sport

Neoblíbený soupeř čeká Hradec Králové. Poslední tři vzájemná utkání ovládli mladoboleslavští a vždy vstřelili alespoň dvě branky. Svědíkův tým potřebuje výhru jako sůl a mátožný Hradec je na nastartování ideálním soupeřem. Pomalejší obrana domácích by mohla svědčit štírkovi Janu Chramostovi (11 milionů), šanci nejspíš dostane veterán Lukáš Magera (10 milionů). Útok Boleslavi by ve vaší sestavě neměl chybět.

Sparta - Dukla

Sparta - DuklaFoto Sport

Sparta je v krizi. Každý ví, že letenský klub na tom momentálně není vůbec dobře. Herní projev i výsledky hrubě neodpovídají ambicím. Dukla by se mohla zdát jako ideální protivník, neboť Sparta s ní doma ještě nikdy v lize neprohrála. Probuzení Sparty by mohl řídit španělský šikula s míčem Néstor Albiach (9 milionů), který jako jediný snese z hráčů Sparty přísnější měřítko.

Sestavte si vlastní tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a vyhrajte super ceny! VÍCE ZDE >>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Liberec - Příbram

Liberec - PříbramFoto Sport

Teď nebo nikdy. Nejnemilejším překvapením ligy je Liberec, který se po strašném podzimu zatím trápí i na jaře. V dalším kole ho však čeká poslední Příbram a Liberec prostě musí. Od domácích čekáme urputný výkon, vsadili bychom proto na obranu. Hosté na Slovanu dali v posledních 5 utkáních jen jediný gól. Domácí brankář Martin Dúbravka (9,7 milionů) a obránce Ondřej Kúdela (9,5 milionů) se zdají jako nejlepší volby z tohoto utkání.

Slavia - Plzeň

Slavia - PlzeňFoto Sport

Šlágr kola mezi Slavií a Plzní by měl být jedním z nejlepších zápasů letošního ročníku. Rozjetá červenobílá síla touží po titulu a tenhle zápas by mohl rozhodnout. Slavii se na Plzeň doma daří, naposled jí v Edenu vypráskala 5:0. Domácí jsou v euforii a my je favorizujeme. Speciální zápas to bude pro v pohodě hrajícího Jana Sýkoru (10,3 milionů), o kterého se Plzeň také v zimě zajímala. V dobré formě se zdá i kanonýr Milan Škoda (12,2 milionů), který vstřelil branku v obou jarních kolech.

Karviná - Zlín

Karviná - ZlínFoto Sport

Zlínu se nedaří v útoku, v posledních 4 ligových utkáních nedal branku. Citelná se zdá být ztráta Harise Harby, navíc Vukadin Vukadinovič stále není v herní a asi ani psychické pohodě. Naopak slušnou formu má domácí Lukáš Budínský (8,2 milionů), který vládne statistikám týmu z Karviné. Prosadí se i střelec Tomáš Wágner (10,1 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud