5. ledna 2018 • 13:38

Hvězdy extraligy: přestupové terno Sparty, zeď Vítkovic i nečekaný lídr

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová extraliga se blíží k závěrečné části své základní části. A protože fotbalová nejvyšší soutěž zrovna pauzíruje, na Sazka Fantasy si můžete pořádně vychutnat několik turnajů s hokejem. V tradičním přehledu jsme pro vás připravili pět borců, kterým to v poslední době parádně šlape.



Martin Růžička, Třinec, 9,2 milionů

Třinec je Martina Růžičky mužstvo zaslíbené. V loňské sezoně při návratu do extraligy ještě naplno nepotvrdil svou vizitku kanonýra, letos už sbírá body jako na běžícím páse. Skvostnou bilanci více než jednoho bodu na zápas má především díky skvělé mušce. 21 branek ve 33 zápasech hovoří za vše. Třinec v příštích kolech čekají soupeři z dolní poloviny tabulky, nejproduktivnější hráč týmu bude zajímavou volbou.

Richard Jarůšek, Sparta, 11,4 milionů

Tenhle přestup byl pořádné terno! Sportovní manažeři Sparty si musejí mnout ruce, jak se Richard Jarůšek po přesunu z Hradce rozjel. V 15 zápasech v rudém dresu si připsal parádních devět branek. Jen pro představu, pod Bílou věží jich stihl ve 20 utkání jen pět. Silový útočník zapadl do kádru Pražanů výborně a stejně tak je i skvělou variantou pro hráče Sazka Fantasy.

Patrik Bartošák, Vítkovice, 12,7 milionů

Kdo by to čekal. Vítkovice zatím až nečekaně dobře šlapou a nachází se na úplné špici tabulky. Dokonce se pyšní druhou nejlepší obranou ligy, na čemž má velkou zásluhu brankář Patrik Bartošák. Ten svou úspěšností zákroků okupuje druhé místo mezi extraligovými brankáři. O vítkovické zdi byste měli uvažovat ve většině turnajích.

Robert Bukarts, Zlín, 8,5 milionů

To si ani člověk nedokáže představit, kde by Zlín bez Roberta Bukartse byl. Lotyšskému útočníkovi neuškodil ani odchod jeho bratra z týmu. Ba naopak svými výkony tlačí Ševce do playoff. Zlín čekají v dalších kolech vyhrocená utkání, zde se zkušenosti z KHL budou hodit.

Sestav si vlastní tým z hráčů Sazka Fantasy a hraj o super ceny!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Milan Gulaš, Plzeň, 12,1 milionů

Návrat jako hrom. Po povedeném švédském angažmá předvádí Milan Gulaš svou kvalitu i na tuzemské scéně. A i když Plzeň v posledních zápasech není už tak suverénní, odchovanec Českých Budějovic nadále řádí a možná trošku překvapivě vévodí kanadskému bodování soutěže. V posledních pěti utkání se pyšní slušnou bilancí (3+1).

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud