11. ledna 2018 • 14:44

Premier League bez hvězd! Chybět bude Vardy, fotbalový Jágr a možná i Salah

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Povětšinou patří k největším hvězdám týmů, které na ně sázejí. Jenže v dalším kole Premier League se bez nich budou muset kluby nejspíš obejít, neboť je trápí zdravotní problémy či stopka kvůli karetním trestům. To je nepříjemná zpráva i pro hráče Sazka Fantasy. V článku se podívejte na pět hvězd, které minimálně v dalším kole nenastoupí.



Jack Wilshere, Arsenal, 9,5 milionů

Arsenal se v dalším kole proti Bournemouthu bude muset obejít bez středního záložníka. Angličan v posledních zápasech nechal vzpomenout na svá nejlepší léta a svými výkony vynikal v sestavě Gunners. Záložník, který poslední sezonu strávil na hostování a v těch minulých se sestavou Arsenalu propadal, si v šesti letošních zápasech v Premier League stihl připsat jednu branku a dvě asistence. Jenže nyní má problém s kotníkem a příští kolo nenastoupí.

Jamie Vardy, Leicester, 9,3 milionů

Leicester čeká těžký duel na Stamford Bridge, kde své domácí zápasy hraje londýnská Chelsea. Lišky se navíc budou muset obejít bez specialisty na velká mužstva. Jamie Vardy má v letošní sezoně na svém kontě zatím devět ligových zářezů, čímž se řadí mezi 10 nejlepších střelců. Ale problémy s třísly ho vyřadily z posledního kola a pravděpodobně nenastoupí ani v tom dalším.

Zlatan Ibrahimovic, United, 6,2 milionů

Fotbalový Jaromír Jágr? Jeho kariéra je úžasná, jenže věk člověk nezastaví a zdá se, že obnovený podpis se švédským reprezentantem se United nevyplatil. Zlatan zatím nastoupil jen do pěti ligových utkání a jen jedinkrát jako člen základní jedenáctky. Během 103 minut si nepřipsal ani gól a ani asistenci. „Jde o velký problém. Je mu 36 let a má špatné koleno. Chybět může až měsíc,“ komentoval situaci trenér United José Mourinho.

Mohamed Salah, Liverpool, 11,7 milionů

Ze zmíněných hráčů je největší pravděpodobnost uzdravení právě u liverpoolského střelce. Egyptského rychlíka limitují poraněná třísla, trenér Klopp však po prodeji Coutinha do Barcelony nutně potřebuje Mohameda Salaha v základní sestavě. Pětadvacetiletý křídelník se chlubí skvostnou bilancí 17 gólů a 5 asistencemi. Jeho start je ale nejistý, pokud nechcete riskovat, proti City ho ze své sestavy vynechte.

Sestav si vlastní tým z hvězd Premier League a hraj o super ceny!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Scott Dann, Crystal Palace, 6,5 milionů

Máte pravdu, když si pomyslíte, že urputnýstoper nepatří k největším hvězdám. Jenže v posledních kolech se Crystal Palace zvedl a to díky propracované obraně. Dann byl její stěžejní postavou při vynulování Leicesteru nebo neskutečně rozjetého Manchesteru City. To se za čistá konta sbíraly body jednoduše. Při jeho první absenci v minulé kole se Southaptonem jeho spoluhráči inkasovali. Poškozený meniskus vyřadil zkušeného obránce na delší dobu.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud