5. října 2018 • 11:00

Tipy a možné sestavy pro ligu: Stoch se vrací do formy, vsaďte i na beky Jablonce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc. Kdo v 11. kole bude chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 11. kolem fotbalové ligy. Sestav si vlastní tým z hráčů fotbalové ligy a hraj o 200 tisíc korun >>>



Zlín - LiberecFoto Sport

Zlín se po jedné prohře a jedné remíze chce opět naladit na vítěznou vlnu. Proti Hornyákově týmu vsadí na pevnou defenzivu, proč tedy do sestavy nevybrat třeba stoperskou jistotu Zorana Gajiče, nebo brankáře Stanislava Dostála? Kdo spíš než nulu vzadu řeší body za ofenzivní úspěchy, může vsadit na nejlepšího střelce domácích, Jeana-Davida Beauguela. 

Ml. Boleslav - BaníkFoto Sport

Baník vyrukuje na Boleslav bez Milana Baroše, uhlídat musí nejlepšího střelce ligy Komličenka. Spíš než na Patrizia Stronatiho, ve velké formě hrajícího stopera, tak vsaďte na Daniela Holzera, který se také potkal s formou a bude na něm ležet velká zodpovědnost směrem do ofenzivy.

Olomouc - SpartaFoto Sport

Olomouc je předposlední a bude jí chybět několik důležitých hráčů, Spartě ale nedá nic zadarmo. Proti houževnatým Hanákům může být platný bojovný forvard Benjamin Tetteh, nulu vzadu by měl pohlídat Florin Nita.

Karviná - DuklaFoto Sport

Domácí se snaží odlepit od záchranářské skupiny, Dukla od posledního místa. Karviné se v posledních zápasech vyplácí sázka na záložníka Bojana Letiče, body by mohl přinést i vám. Pokud vám je sympatičtější pomaličku se zvedající dejvický klub, do oka by vám měl padnout nejproduktivnější hráč Ivan Schranz.

Opava - BohemiansFoto Sport

Opava pod koučem Ivanem Kopeckým stoupá vzhůru. Táhne ji kapitán Nemanja Kuzmanovič, i jeho byste mohli umístit do své sestavy. Bohemce se předčasně vrátil do sestavy Dominik Mašek, mohl by být nečekaným esem v rukávu.

Jablonec - SlováckoFoto Sport

Ve čtvrtek slavně vydolovali bod ze zdánlivě ztraceného zápasu s Dynamem Kyjev, v neděli ale musí svou formu potvrdit. Uvadající Slovácko by ale nemělo představovat velký problém. Vsaďte si na formu beků, které to táhne dopředu, a přiveďte do své jedenáctky Tomáše Holeše, či Matěje Hanouska.

Plzeň - TepliceFoto Sport

Plzeň s Teplicemi neprohrála devětkrát v řadě, a ani podesáté by neměla mít velký problém. Mistr si spraví náladu po římském výprasku nulou vzadu a výhrou. Defenzivní jistotou ve vaší sestavě by mohl být stoper Lukáš Hejda. Kdo chce ušetřit na kanonýrovi Krmenčíkovi, ale přece jen zařadit ofenzivně laděného hráče Viktorie, ať zkusí Jana Kovaříka.

Slavia - PříbramFoto Sport

Proti Zenitu kanonáda nevyšla, Příbram už Slavii tak houževnatě vzdorovat nemůže. Po matném úvodu do sezony je při chuti šikovný křídelník Miroslav Stoch, za zkoušku stojí výběr Vladimíra Coufala, nejlépe hodnocené sešívané posily.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud