15. února 2019 • 09:31

Tipy a sestavy pro ligu: Vatajelu zazáří, Sparta se rozstřílí a vyrovnaný šlágr

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová liga je zpět a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 125 tisíc korun. Kdo bude v 21. kole chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 21. kolem české ligy.



Teplice - BoleslavFoto Sport

Neoblíbený soupeř pro domácí. Teplice v lize neporazily Boleslav 7x za sebou. V tomto utkání se dají očekávat góly. Hostům hra do zadu dělá problémy a jejich obrana patří k těm nejhorším v lize. Naopak co se týče vstřelených branek, můžou se mladoboleslavští srovnávat se špičkou ligy. Na tom má největší zásluhu kanonýr Nikolaj Komličenko (12,3 milionů), který dal v posledních 5 ligových zápasech 7 gólů.

Bohemians - OlomoucFoto Sport

Oba celky v minulém kole prohrály, ale výkon obou týmů byl odlišný, Olomouc doma s Jabloncem zklamala, Bohemka srdnatě bojovala na Spartě. Prý zase visí zlomená hůl nad trenérem hostům Jílkem. I proto se dá očekávat velmi nervózní utkání. Moc branek padat nebude, proto bychom vsadili na jednu z obran. Cenově je dostupnější ta hostující, brankář Miloš Buchta stojí 8,3 milionů.

Příbram - ZlínFoto Sport

Příbram zažívá velké problémy. Domácí utržili na úvod „jara“ debakl v Liberci 0:4 a čekají je záchranářské starosti. Velmi důležitý duel by ale mohli zvládnout, jelikož Zlín působí po výměně kouče a odchodu některých důležitých hráčů nesehraně. Nejzajímavějším hráčem v domácích barvách je Ruslan Mingazov (7,7 milionů).

Slovácko - KarvináFoto Sport

Vítězná forma Slovácka pokračuje. Borci z města vín zvítězili před týdnem ve Zlíně (1:0) a tým má na kontě čtyři výhry z posledních pěti ligových duelů. Karviná venku jen paběrkuje 1 – 3 – 6. I proto bychom vsadili na někoho z domácí ofenzivy, jmenovitě na Jaroslava Diviše (6,2 milionů).

Baník - LiberecFoto Sport

Liberec v zimě posílil a svou sílu ukázal hned v prvním jarním kole proti Příbrami (4:0). Jenže na Baníku ho čeká zcela jiný soupeř. Domácí stále bojují o poháry, s posilami se Baníku zvýšila útočná síla. V tomto utkání by mohly padat branky. Zajímavě se jeví volba Milana Baroše (7,6 milionů), který v Liberci nedávno působil.

Sestav si vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 125 tisíc >>

Je to tu! Česká fotbalová nejvyšší soutěž je zpět, v jarní části se hraje o 125 tisíc korun Je to tu! Česká fotbalová nejvyšší soutěž je zpět, v jarní části se hraje o 125 tisíc korunFoto Sazka Fantasy

Jablonec - OpavaFoto Sport

Jablonec i po zimní obměně kádru hraje dobrý fotbal, po nadějné přípravě se týmu podařilo uspět i v Olomouci (2:1). Mužstvo táhne kanonýr Doležal, přestože mu nevyšel přestup do Slavie. Opavě se na Jablonec daří, ale po odchodech ofenzivních opor padne. V prvním jarním kole podal skvělý výkon host ze Sparty Bogdan Vatajelu (9,6 milionů).

Plzeň - SlaviaFoto Sport

Šlágr kola. Mohlo by se zdát, že týmy jsou v rozdílném rozpoložení. Příprava i start do ligy Plzni příliš nevyšly výsledkově i herně. Oproti Slavii má tým užší kádr, kouč Vrba nemůže hráče tolik rotovat, což po náročném čtvrtečním utkání v Evropské lize by mohl být problém. Ale právě otočka se Záhřebem by mohla vlít Viktoriánům krev do žil. Navíc Vrbovi svěřenci velká utkání umí. Obě mužstva dají gól, do vašich sestav doporučujeme Petera Olayinku (10,2 milionů), který může do hry naskočit i jako žolík.

Dukla - SpartaFoto Sport

Spartě se na Duklu dlouhodobě daří, z předešlých osmi měření sil sedmkrát vyhrála a jednou remizovala, v posledních pěti zápasech pak od „vojáků“ neinkasovala jedinou branku. Sparta v zimě posílila, k dispozici je už Karlsson, po viróze je fit i Drchal, trest si odpykal Costa. Dukla se proti Spartě bude těžko prosazovat, obrana Sparty je pro nás jasná volba (Matěj Hanousek 8,9 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud