5. června 2020 • 21:00

Pravděpodobné sestavy: Sparta bez Krejčího a co čekat od šlágru v Edenu?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další ligové kolo slibuje parádní podívanou. V sobotu nás čeká malé derby v Ďolíčku a 28. kolo nejvyšší fotbalové soutěže uzavře duel Slavia - Plzeň. Se Sazka Fantasy můžeš navíc hrát celkově o 100 000 Kč. Registrace je zdarma a sestavu nastavíš za pět minut. 



Zlín - PříbramFoto Sport
Příbram se pod Horváthem zlepšila. Ze 3 zápasů získala 4 body. Mužstvo si dokázalo, že je schopné poměřit síly s kýmkoliv, což je nesmírně důležité. Zlín má naopak velké potíže, v kalendářním roce 2020 ještě nezvítězil! Horváthovi udělá radost Jan Rezek (8,1 milionů) ze standartky.
Liberec - BoleslavFoto Sport
Slovan pokračuje v jarní spanilé jízdě, která až na jednu výjimku čítá samé výhry. Hlavní zásluhu na tom má kouč Hoftych, jeho Liberec umí hrát velice rychle, což dělá soupeřům potíže. Boleslav od nucené pauzy ještě nevyhrála. Trefí se Tomáš Malinský (13 milionů).
Bohemians - SpartaFoto Sport
Poslední tři ze čtyř vzájemných duelů v Ďolíčku skončily remízou. Ani tentokrát to na výhru Sparty nevypadá, Klokanům se doma daří, aktuálně se navíc pyšní skvělou formou, když vyhráli čtyřikrát v řadě. Chybět bude ale hostující Pulkrab, což domácí produktivitu utlumí. V tomto "derby" bychom dali šanci Janu Vodhánělovi za 10 milionů.
Opava - SlováckoFoto Sport
Opava v minulém kole prohrála, přestože byla v utkání s Bohemkou lepší.  Slovácko bojuje o šestku a výhře je blíž ať už v poločase nebo na konci utkání. Trefí se ale Lukáš Železník (8 milionů).
Karviná - BudějoviceFoto Sport
Oba celky po restartu vypadly z tempa a jen obtížně se dostávají na svou bývalou úroveň. Domácí se musí obejít bez Ndefeho a Rundiče, zdravotní potíže má Smrž. Tady tušíme remízu, ale riskli bychom sázku na Mateje Mršiče za lidovou cenu - 7,6 milionů.
Olomouc - BaníkFoto Sport
Nedělní zápas by měl být vyrovnaný tak jako obvykle, což potvrzují i poslední dva vzájemné duely, které skončily remízou. Baník po restartu se sestavou hodně míchá, což neprospívá úplně souhře a promítá se do produktivity týmu. Za domácí se trefí Lukáš Juliš za téměř 11 milionů.
Teplice- JablonecFoto Sport
Jablonec porazil Teplice už čtyřikrát v řadě. Po dvou porážkách v řadě a bez vstřelené branky si potřebuje tým na někom napravit reputaci. Teplice střídají po restartu horší a lepší výkony, mužstvu každopádně chybí špílmachr. Konečeně by se gólově mohl projevit Lukáš Mareček (6,3 milionů).
Slavia - PlzeňFoto Sport
Lepší formu má na jaře i po restartu ligy Plzeň, která předvádí přesvědčivé výkony a ofenzivní fotbal. Slavia naopak po odchodu Hušbauera, Součka a Škody přišla o své lídry a částečně i ofenzivní sílu. Gól čekáme od namotivovaného Jeana-Davida Beauguela (11,1 milionů). 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud