26. června 2020 • 20:13

Pravděpodobné sestavy: velká bitva o záchranu a šlágr v Plzni

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia už má sice titul, zato ve skupině o záchranu jde do tuhého. Do Opavy přijede poslední Příbram a pro oba celky to zřejmě bude klíčové utkání. Skupina o Evropu zase nabídne odvety semifinálových zápasů, kde lepší výchozí pozici mají Bohemians a Mladá Boleslav. Vytvoř si v Sazka Fantasy ten nejlepší tým z reálných hráčů!



Liberec - BaníkFoto Sport
Baník s Libercem během posledních tří zápasů dvakrát prohrál a jednou remizoval, když se body dělily po výsledku 0:0, Slovan byl ale v utkání výrazně lepší. Liberci se u Nisy daří a vsadili bychom na Jana Kuchtu (8,9 milionů), o kterého má údajně zájem Sparta i Slavia. 

Plzeň - SpartaFoto Sport
Sparta vyhrála v lize 7krát v řadě, k tomu je potřeba připočítat i pohár, ve kterém vyřadila právě Plzeň (2:1). Plzeň přišla definitivně o titul, což na hráče dolehne. Na dobré výkony naváže Adam Hložek - 11,1 milionů.

Slavia - JablonecFoto Sport
Slavia porazila ve středu Plzeň, obhájila mistrovský titul a její hráči měli čas rozpoutat oslavy. Výkon Slavie určitě nebude tak kompaktní jako v minulých kolech, hlavně obrana nebude ve své kůži, čehož využije Jakub Považanec (8,5 milionů).

Budějovice - BoleslavFoto Sport
Boleslav si veze do odvety náskok 2:1, tým se probudil ve správný okamžik. Do základu navíc míří ostřílení Wágner s Maškem, což týmu pomůže. Budějovice si to ale doma pohlídají s pomocí gólmana Zdeňka Křížka (6 milionů).

Bohemians – SlováckoFoto Sport
Bohemka vyhrála 6 z posledních 7 ligových duelů, letos navíc v Ďolíčku válí. Bohemka se může spolehnout na skvělé fanoušky, kteří je poženou za vítězstvím. 

Opava - PříbramFoto Sport
Souboj dvou týmů nejohroženějších sestupem slibuje obrovskou bitvu, která bude nesmírně vyrovnaná. Oba celky jsou poměrně zoufalé v koncovce, žádná přestřelka tak není na pořadu dne. Václav Juřena (9,4 milionů) ale zápas rozhodne ve prospěch Opavy.

Olomouc - KarvináFoto Sport
Olomouc v sezóně remizovala 13krát, nemá prakticky motivaci o co hrát, Karviná se zase v posledních týdnech trápí v koncovce, na cizích hřištích pak body sbírala hodně pozvolna, venku vyhrála jen dvakrát. Trefí se šikovný Adriel D´Avila Ba Loua za 10 milionů.

Teplice - ZlínFoto Sport
Ve vzájemných duelech platí nepsané pravidlo, kdo hraje doma, zvítězí. Jak Zlín, tak Teplice vyhrály před svými fanoušky už třikrát v řadě, a podobnou formu mají i v posledních dnech. Sázka na jistotu - Jakub Řezníček - 11,3 milionů.

Týdenní program Sazka Fantasy:


Česká liga: 
4.7. pokračuje náš nadstavbový turnaj o 70 000 Kč! V každém kole si zahrajeme dokonce o 10 000 Kč.

Premier League:
4.7. pokračuje také turnaj k Premier League, kde stále bojujeme o 70 000 Kč.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud