8. července 2020 • 09:18

Pravděpodobné sestavy: derby v Edenu! Kdo získá korunu krále střelců?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední kolo nejvyšší fotbalové soutěže bude završeno tím nejatraktivnějším zápasem. V Edenu od 18 hodin vypukne 296. derby pražských „S“! Velkým tahákem bude ale také souboj čtrnáctigólových kanonýrů o titul krále střelců. Domácí Petar Musa ale nenastoupí kvůli žlutým kartám, Libor Kozák do akce půjde. Se SazkaFantasy hrajeme v turnaji k nadstavbě o 70.000 Kč!



Slavia - SpartaFoto Sport
Slavia chce oslavy titulu se vším všudy a proto postaví silnou sestavu. Sparta vyhrála v Edenu naposledy v roce 2014. Hosté mají horší obranu. Domácí gólman Ondřej Kolář (11,5 milionu) udrží čisté konto.
Plzeň - LiberecFoto Sport
Liberec potřebuje nutně vyhrát, ale bude to mít těžké. Plzeň doma body prakticky nerozdává, na Severočechy se Viktorce daří. Stejného soupeře porazila z posledních pěti měření sil hned čtyřikrát, jednou se body dělily. Bude rozhodnuto už v prvním poločase po trefách Tomáše Chorého - 9,2 milionu.
Jablonec - BaníkFoto Sport
Oba celky nevyhrály ve finálové fázi ani jednou a herně se dost trápí. Domácí mají větší motivaci, v případě vítězství se mohou teoreticky ještě posunout na čtvrtou příčku znamenající postup do kvalifikace o evropské poháry. Hosté nemají o co hrát. Trefí se talentovaný Jan Matoušek (7,2 milionu)?

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud