28. srpna 2020 • 09:26

Pravděpodobné sestavy: Brno má co napravovat, rozstřílí Slavia i Příbram?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhé kolo nejvyšší fotbalové soutěže je tady a čekají nás velice pikantní duely! Plzeň si bude v Liberci chtít spravit chuť po vyřazení z Ligy mistrů. Ukáže Zbrojovka v zápase proti Bohemians, že do ligy patří? Sazka Fantasy sestava je ale jen a jen na tobě! Tak komu dáš šanci? 



Baník-BudějoviceFoto Sport
Budějovice prohrály doma se Slavií (0:6). Jihočeši působili  v defenzivě hodně bezradně. Baník z posledních pěti vzájemných duelů 4krát vyhrál, jednou se body dělily. Podle nás by v sestavě neměl chybět rozhodně Nemanja Kuzmanović (8,1 milionu).

Slovácko - JablonecFoto Sport
Slovácko zvítězilo ve Zlíně, Jablonec doma porazil nováčka z Pardubic. Domácí z Uherského Hradiště zvítězí, pomůže i návrat Hellebranda. Při chuti bude Rigino Cicilia za 7 milionů.

Opava-KarvináFoto Sport
Lépe vstoupila do nového ročníku Karviná, která uhrála bod s Baníkem, nicméně se potvrdilo, že tým bude mít po obměně kádru v útoku potíže v koncovce. Vzájemný duel slibuje vyrovnanost a méně branek. Zápas skončí remízou, proto by měl dostat šanci gólman Vilém Fendrich (7,5 milionů).

Boleslav-ZlínFoto Sport
Oba týmy vstoupily do sezóny porážkou. Moravané se trápí v koncovce, branky dává pouze Poznar. Domácí mají více gólových hráčů: Klíma, Drchal, Ikaunieks, Budínský, a to rozhodne. 

Slavia - PříbramFoto Sport
Mistrovská Slavia přivítá na svém hřišti Příbram a hrát se bude prakticky na jednu branku, podobně jako s Budějovicemi (6:0). Příbram dokázala vloni „sešívané“ potrápit, v Edenu. Tentokrát to ale tak nebude a Stanislav Tecl (10,3 milionů) si opět zastřílí. 

Pardubice-TepliceFoto Sport
Nováček z Pardubic vstoupil do ligy porážkou. Domácí zápasy hrají Východočeši v Praze. Teplice navázaly na závěr loňského ročníku, kdy se výrazně zvedly v koncovce. Severočeši vyhráli v Příbrami , trefila se posila Heidenreich, fazónu potvrzuje kanonýr Jakub Řezníček (12,1 milionu).

Liberec-PlzeňFoto Sport
Plzeň vypadla ze druhého předkola o LM, od postupu v Nizozemsku ji dělilo několik vteřin. To je velký nápor na mentální odolnost týmu, stejně tak jako nepříjemná fyzická nálož v podobě 120 minut hry a cestování. Prosadí se liberecký Jan Matoušek (6,5 milionů).

Brno-BohemiansFoto Sport
Pražský klub navázal v prvním kole na loňskou sezonu. V Ďolíčku porazil Mladou Boleslav celkem snadno. Brno vyhořelo se Spartou, bez Dreksy se tým v defenzivě hroutí. Bohemians uspěje i v tomto duelu gólem Petra Hronka (10,1 milionu).

Sparta-OlomoucFoto Sport
Velice pikantní duel čeká Lukáše Juliše (11 milionů). Ještě na jaře střílel jeden gól za druhým v barvách Sigmy, nyní se postaví proti svým bývalým spoluhráčům, které dobře zná, a potvrdí to i v tomto zápase. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud