19. března 2021 • 09:19

Pravděpodobné sestavy: podještědské derby v Jablonci a souboj u dna

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyřiadvacáté kolo české nejvyšší fotbalové soutěže je tady! V 18 hodin ho zahájí utkání mezi Pardubicemi a Boleslaví. V sobotu je na programu podještědské derby a záchranářský souboj v Příbrami, kam zavítá Zbrojovka. Nabitý program náš čeká i v neděli. Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun!



Pardubice - BoleslavFoto Sport
Pardubice přišly o gólmana Marka Boháče. Šanci tak dostane Jiří Letáček (6 milionů), který v minulém kole debutoval. Mimo hru je i další důležitý pilíř domácí hry, Brazilec Cadu, který pyká za vyloučení v posledním kole. Boleslav umí na Východočechy zahrát.

Příbram - BrnoFoto Sport
Kouč Pavel Horváth byl odvolán a na jeho místo nastoupil Jozef Valachovič. Domácí trápí kombinace slabé koncovky a špatné defenzivy. Výsledkovou mizérii prožívá díky slabé produktivitě i Brno. Prosadit by se mohl domácí Jan Rezek (7,2 milionů).

Karviná - OlomoucFoto Sport
Karviná je dalším z mužstev, která přistoupila k výměně trenéra. Odvolaného Jarábka nahradili asistenti Mašlej a Bielan, kteří tým povedou nyní. Karviná má sice na sestupové příčky náskok, ale aktuální forma čítá pět zápasů bez výhry, což je varováním. Trefí se Michal Papadopulos za 8,5 milionů.

Jablonec - LiberecFoto Sport
Podještědské derby bývá vždy vyhrocenou záležitostí, která přináší vesměs vyrovnané zápasy. Výjimkou byl poslední duel, ve kterém Jablonec vyhrál v Liberci 3:1, ale tehdy hrál Slovan ještě evropské poháry, což se pod výsledek promítlo.

Slovácko - BaníkFoto Sport
Oba týmy se mohou spolehnout na solidní defenzivu, domácí mají ale podstatně lepší koncovku, hned pět hráčů nastřílelo čtyři a více branek, což bude pro obranu Baníku náročnější. V sestavě by neměl chybět Milan Petržela (9,8 milionů).

Teplice - BohemiansFoto Sport
Teplice v posledním kole smolně prohrály, navíc se zranil kanonýr Mareš, což je hodně nepříjemné. Bohemka venku dlouhodobě nezáří, ale v posledním kole doma dokázala zvítězit, tým tak není zdaleka pod takovým tlakem jako domácí. Gólman Patrik Le Giang (9,4 milionů) udrží čisté konto. 

Budějovice - SpartaFoto Sport
České Budějovice jsou v krizi. Na Spartu sice umí zahrát, nicméně aktuální forma mužstva k optimismu zrovna nevybízí. Tým se zasekl v koncovce, směrem dozadu to rovněž nefunguje optimálně. Spartě všechno klape. Trefí se Libor Kozák (10,5 milionů).

Slavia - OpavaFoto Sport
Slavia má v nohách čtvrteční odvetu ve Skotsku, nicméně proti jednomu z nejslabších celků v lize, který se navíc trápí v koncovce, bude dominovat. Kouč Trpišovský udělá změny v sestavě, kádr je dostatečně široký, aby v Edenu Opavu porazil, a to i rozdílem několika branek. Střeleckou fazonu má Nicolae Stanciu za 13 milionů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud