7. února 2022 • 13:55

Experti volí TOP sestavu hokejového turnaje. Koho vybrat jako kapitána?

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ve středu v Pekingu startuje mužský hokejový turnaj a hráči Sazka Fantasy si již nyní mohou sestavit vlastní tým hokejových mistrů! Navíc se v rámci turnaje hraje o výhry za 200 tisíc a 9 zájezdů. Koho pošlete do první lajny? Inspirovat se můžete sestavami redaktorů deníku Sport.  



Matěj Setíkovský, redaktor deníku Sport

V úvodu olympijského turnaje věřím ve vítězství zkušených severských týmů, z nichž se převážně moje sestava skládá. Budu doufat, že se mnou vybraní hráči prosadí, i když nepatří vyloženě k největším hvězdám týmů. Jedinou výjimkou je sázka na Vadima Šipačova, kterého jsem zvolil kapitánem, i přesto, že od ruských hokejistů nečekám proti nevyzpytatelným Švýcarům jasnou výhru. Lehce spoléhám i na český tým a především pak na Šimona Hrubce, jenž se dal dohromady po potížích s pozitivními testy. Věřím, že nastoupí jako jednička a proti Dánům předvede solidní výkon. Z předpokládaných gólmanských jedniček patří k levnějším. 

Jan Denemark, redaktor deníku Sport

Vzhledem k tomu, jak do sestav jednotlivých týmů sáhla a ještě sáhne pandemie, šel jsem na sestavu vyloženě podle papírových favoritů. Žádné velké přemýšlení a riskování. A trochu jsem to finančně přestřelil, dobrý hospodář by ze mě asi nebyl. Moc jsem nekoukal při prvním kole na poměr cena/výkon, ale prostě jsem tam nasázel borce, kteří by podle mě mohli solidně bodovat. Snad kluci vykompenzují 15 % penalizaci.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud