19. srpna 2022 • 16:55

Pravděpodobné sestavy: Sparta bez Hancka, dva kluby mají volný víkend

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtvrté kolo fotbalové ligy je tady! Před týdnem se radovali z výher všichni tři hlavní favorité na titul: Plzeň, Slavia i Sparta. Viktorii nyní čeká volno, když si vzhledem k odvetnému utkání v Lize mistrů odložila duel se Zbrojovkou. Slavia na domácím hřišti přivítá Pardubice a Sparta zavítá do Mladé Boleslavi. Podívejte se na pravděpodobné sestavy, vytvořte si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírejte body podle jejich výkonů a hrajte o 200 tisíc korun!



Baník - TepliceFoto iSport.cz

Teplice prohrály v Ostravě pouze jeden z posledních osmi zápasů. Hned tři utkání přitom vyhrály. Baník bude chtít tuto bilanci změnit a potvrdit předchozí domácí výhru nad Zlínem.

Bohemians - Hradec KrálovéFoto iSport.cz

Půjde o vůbec první střet trenérů Jaroslava Veselého a Miroslava Koubka. „Klokani" porazili doma Hradec naposledy v listopadu 2010. Z dalších čtyř utkáních odjeli „votroci" neporaženi. Překvapivý lídr tabulky bude chtít nepříznivou bilanci prolomit.

Mladá Boleslav - SpartaFoto iSport.cz

Boleslav nezačala novou sezonu vůbec dobře a ze 3 odehraných zápasů má pouze 2 body. Mužstvo doplácí na odchody opor z minulé sezony (Ewerton, Douděra). Sparta se naopak rozjela. Po úvodním zaváhání s Libercem zvládla poslední dva duely a z Boleslavi si bude chtít odvézt 3 body. Ovšem už bez Dávida Hancka, který by měl podle informací iSportu pražanům chybět kvůli přestupu do Feyenoordu. 

Liberec - České BudějoviceFoto iSport.cz

Liberec se po porážce s Pardubicemi vrátil nohama na zem a na svém stadionu U Nisy bude znovu tím agresivním a běhavým týmem. Budějovice ztratily v minulém kole slibně rozehrané utkání se Slováckem, s vyrovnanou bilancí 1-1-1 jsou na osmé příčce a budou si chtít z Liberce minimálně bod odvézt.

Olomouc - SlováckoFoto iSport.cz

Olomouc v posledních 2 utkání nevstřelila ani branku a v ofenzivní části se bude muset výrazně zlepšit. Slovácko bude mít v nohách čtvrteční zápas Konferenční ligy proti AIK a před sebou důležitou odvetu, což může zapříčinit výraznější rotace v sestavě.

Zlín - JablonecFoto iSport.cz

Oba celky jsou po třech odehraných kolech bez výhry. Jablonec roli „černého koně" příliš nepotvrzuje a trápí se především v koncovce. Pro hosty však hraje vzájemná bilance se Zlínem. „Ševci" neporazili Jablonec již sedmnáct utkání v řadě.

Slavie - PardubiceFoto iSport.cz

Slavia má za sebou nevydařené představení v Konferenční lize. Proti Pardubicím si budou chtít „sešívaní" spravit chuť. Pardubice jsou pro Slavii oblíbeným soupeřem. V posledních třech střetnutích získali pražané plný počet bodů a v této bilanci budou chtít pokračovat.

 

TOP sestava minulého kolaFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud