5. července 2014 • 14:22

PŘÍPRAVA: Francouz Beauguel se v Dukle uvedl čtyřmi góly

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÝSLEDKY PŘÍPRAVNÝCH ZÁPASŮ | Fotbalisté Dukly v přípravě porazili druholigový Varnsdorf 4:0 a o všechny branky se ve druhé půli postaral francouzský útočník Jean-David Beauguel. Ten tak ihned udělal velký dojem poté, co do pražského celku přišel na testy z nizozemského Waalwijku.



Dvaadvacetiletý vytáhlý útočník má za sebou angažmá v Tunisku a v minulé sezoně odehrál 32 zápasů za Waalwijk a vstřelil sedm gólů. Nyní je v Dukle na testech a mohl by nahradit Zbyňka Pospěcha, který odešel do Chotěbuzi.

Premiéra v dresu Dukly mu vyšla ideálně. Nastoupil do druhé půle a už po pěti minutách obešel brankáře a vstřelil první gól. Za dalších pět minut skóroval po přihrávce Krmenčíka a stačilo mu 18 minut na trávníku, aby zkompletoval hattrick, když znovu obešel i brankáře. S tím se ale nesmířil a v 78. minutě přidal čtvrtý zásah.

Z výhry nad druholigovými týmy se radovaly i Baník Ostrava, který porazil 3:0 Třinec po brankách Kukece, Baránka a Petruse, a Jihlava. Ta zdolala Vlašim 3:2. Rozhodující gól dal v závěru z penalty Šimonek.

Naopak Teplice na kondičním soustředění v Modré jen remizovali 4:4 s Viktorií Žižkov. Po gólech zahraničních opor Mahmutoviče, Ljevakoviče, Litsingiho a Salamiho sice sahaly po vítězství, ale Žižkov stihl ještě v poslední minutě srovnat.

Velmi dobrý vstup do nového angažmá měla i nová posila Liberce Michal Hamulák. Slovenský útočník se blýskl hattrickem do sítě Bohemians Praha 1905 a zařídil tak remízu 3:3. Za Pražany se trefili Mosquera, Moravec a Šírl .

Neúspěšný přípravný zápas prožil nový trenér Pardubic Martin Hašek, jehož svěřenci podlehli Jablonci 3:5. Za severočeský tým skóroval dvakrát Rossi, po jednom zásahu měli Pospíšil, Doležal a Moulis.


Dukla Praha - Varnsdorf 4:0 (0:0)
Branky: 50., 55., 63. a 78. Beauguel.
Sestava Dukly: I. poločas: Chudý - Karavajev, Vorel, Jeřábek, Hanousek Matěj - Ouedraogo, Hlinka, Čajič - Svoboda, Krmenčík, Berger.
II. poločas: Rada - Pospíšil, Polom, Jeřábek, Preisler - Čajič, Gedeon, Marek Hanousek - Manzia, Beauguel, Krmenčík.

Baník Ostrava - Třinec 3:0 (1:0)
Branky: 38. Kukec, 48. Baránek, 77. Petrus.
Sestava Ostravy: I. poločas: Šrom - Sukup, Baránek, Stronati, Holzer - Štěpán, Mensah, Greguš, Kukec - Narh, Zapata.
II. poločas: Pavlenka - Celba, Frydrych, Baránek (60. Kaša), Holzer - Štěpán (65. Kundrátek), Kukec (56. Mensah), Greguš (60. Matěj), Šichor - Byrtus, Narh (60. Petrus).

Baumit Jablonec - FK Pardubice 5:3 (2:1)
Branky: 67. a 80. Rossi, 17. Pospíšil, 30. Doležal, 87. Moulis - 39. Fikejz, 77. Hundák, 90. Nečas.
Sestava Jablonce: Špit (46. Šebek) - Romera , Beneš (46. Kysela), Pernica (70. Skwarczek), Fantiš - Kopic (61. Crnkič), Loučka, Rossi, Pospíšil, Čížek (46. Moulis) - Doležal (46. M. Hubník).

Teplice - Viktoria Žižkov 4:4 (2:2)
Branky Teplic: 14. Mahmutovič, 18. Ljevakovič, 58. Litsingi, 87. Salami.
Sestava Teplic: Slavík - Matula (46. Takács), Lüftner (63. Peterka), Jablonský (56. Hošek) - Vondrášek (56. Krátký), Ljevakovič (25. Táborský), Jirásek (59. Chukwuma), Krob - Litsingi (63. Salami), Mahmutovič (55. Vůch), Nivaldo (63. Richter).

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 3:3 (2:1)
Branky: 21., 23. a 71. Hamulák - 26. Mosquera, 53. Moravec, 83. Šírl.
Liberec: Bojčuk - Pong Won-če (66. Drobílek), Egert, Karišik, Petryk - Dydowicz, Soungole, Obžera (78. Janů), Bouška (46. Bernát) - Hamulák, Fillo (71. Bouška).
Bohemians: I. poločas: Havránek - Pauschek, Cseh, Brabec , Kalina - Nerad, Jindřišek, J. Rada, Mosquera - Artemuk, Mikuš.
II. poločas: Havránek - Růžička, Krch, Šmíd, Šírl - Jeremenko, Ibeagha, Budínský, Moravec - Lieteva, Bratanovič.

Vysočina Jihlava - Graffin Vlašim 3:2 (2:1)
Branky: 16. T. Kučera, 20. Mešanovič, 90. Šimonek z pen. - 28. Breda, 49. Suk.
Sestava Jihlavy: I. poločas: Blažek - Vidlička, Kryštůfek, Šourek, Udovičič - Koloušek, T. Kučera - Kukol, Harba , Vaculík - Mešanovič.
II. poločas: Blažek - Sladký, Kryštůfek, Krejčí , Rašič - Marek, T. Kučera - Fulnek, Harba, Kliment - Šimonek.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud