2. května 2015 • 20:10

Bakoše rozčílila penalta proti Liberci: Měl jsem pocit, že nebyla

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokutový kop z 90. minuty připravil Liberec o třetí tříbodový zisk v Synot lize za sebou. Za Bohemians 1905 proměnil penaltu Jakub Rada a srovnal na konečných 1:1. Fotbalisté Slovanu se na sudího Libora Kovaříka pořádně zlobili. Zkušený Marek Bakoš dokonce dostal za vehementní protesty žluté napomenutí.



„Měl jsem pocit, že to penalta nebyla. Ale to je můj názor, možná mě někdo opraví,“ řekl po zápase již klidným hlasem explzeňský hráč.

Sudí Libor Kovařík, jenž se v lize objevil poprvé po skandálním nařízení pokutového kopu na konci zápasu Sparty s Teplicemi (1:0) za nafilmovaný pád Davida Lafaty , viděl v poslední minutě faul libereckého Miloše Karišika na Jakuba Radu. Přestože stoper šel do souboje velmi nešikovně, z opakovaných záběrů nelze posoudit, zda záložníka „klokanů“ skutečně zasáhl.

„Těžko se o tom vyjadřovat jako o penaltovém zákroku, podle mého názoru určitě nebyla. Byl to normální souboj o balon, tělo na tělo a Radič (Jakub Rada) tam spadl...,“ popsal pravý liberecký obránce Vladimír Coufal, který na hřiště přišel až v průběhu prvního poločasu za chybujícího Martina Suse.

Liberec - Bohemians: Penalta a vyrovnávací gól Jakuba Rady na 1:1
Video se připravuje ...
 

„Mrzí nás to hodně. Ale my jsme si to možná prohráli i sami, protože jsme začali nakopávat míče... Chtěli jsme to uhrát za každou cenu a nepovedlo se to,“ smutnil Coufal.

„V závěru jsme chtěli výsledek ubránit a každý se soustředil na defenzivu. Možná to bylo špatně, ale po boji je každý generál,“ zhodnotil Marek Bakoš, který v první půli hlavičkoval do tyče a Dzon Delarge otevřel skóre.

„Dali jsme do toho všechno, jezdili jsme na krev, ale neudrželi jsme míče, které jsme měli udržet,“ uznal Coufal, který i přes ztrátu dvou bodů v samotném závěru zvýšil náskok na předposlední Hradec Králové na osm bodů.

„Kdybychom měli náskok 12 bodů a byly čtyři kola do konce, tak jsme zachránění, takhle ještě zachránění nejsme,“ uzavřel Coufal.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Bohemians 1905 1:1
Video se připravuje ...

Liberec - Bohemians: Delarge mohl jít sám na bránu, zastavil ho chybný ofsajd
Video se připravuje ...

Trenér Bohemians 1905 Roman Pivarník při ligovém utkání v Liberci
Trenér Bohemians 1905 Roman Pivarník při ligovém utkání v Liberci

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud